Χαιρετισμός του Δημάρχου Λαυρεωτικής και της Προέδρου του ΝΠΔΔ Θορικός στο πρώτο Beach Volley Kids Festival στην Κερατέα

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς είναι βέβαιος, στο χαιρετισμό του για το πρώτο Beach Volley Kids Festival που θα γίνει στην Κερατέα,

ότι η διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία και κάλεσε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους να παίξουν το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε το πρώτο Kids beach Volley Festival που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Κακιάς Θάλασσας. Μία παραλία ιδιαίτερου φυσικού κάλους και μέσω αυτής της διοργάνωσης θα δοθεί η ευκαιρία, η παραλία μας να γίνει γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι ως Δήμος Λαυρεωτικής που η Κερατέα και συγκεκριμένα η Κακιά Θάλασσα θα γίνουν κομμάτι μίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Συνεργαζόμαστε με τον ΓΣ Κερατέας, με την Ε.Ο.ΠΕ. για την καλύτερη και αρτιότερη διοργάνωση. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία, τα παιδιά να διασκεδάσουν παίζοντας το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού και καλώ όλο τον κόσμο να έρθει την Πέμπτη 28 Ιουνίου το πρωί να απολαύσει τους αγώνες».

Ευαγγελία Βελετάκου (Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Θορικός): «Ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις που προάγουν τον αθλητισμό»

«Το ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) Θορικός υλοποιεί την πρόταση του ΓΣ Κερατέας για την πραγματοποίηση του Kids Beach Volley Festival. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση που προάγει τον αθλητισμό, προβάλει την τόπο και δημιουργεί συνθήκες ευγενούς άμιλλας και ευ αγωνίζεσθαι, ιδιαίτερα στις μικρές ευαίσθητες ηλικίες. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι άκρως ενδιαφέρουσα για το Νομικό μας πρόσωπο, καθώς παιδιά από όλη την Αττική και ίσως από όλη την Ελλάδα θα έρθουν και θα γνωρίσουν την όμορφη παραλία της Κακιάς Θάλασσας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει».

Η διοργάνωση είναι μέρος του προγράμματος ανάπτυξης του beach volley της CEV, γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και με την συμβολή του Εντεταλμένου Σύμβουλου Αθλητισμού Σπύρου Πάντζα και σε συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής, το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) Θορικός και τον σύλλογο ΓΣ Κερατέας.

http://www.volleyball.gr
Αρέσει σε %d bloggers: