Ιστορική ημέρα για τον στίβο του ΓΣ Κερατέας

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες στην ΤΑΡΑΓΟΝΑ της Ισπανίας. Η διάκριση αυτή είναι η υψηλότερη που έχει πετύχει αθλήτρια του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ .

Οι διεθνής διακρίσεις σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις και σε διαφορετικούς κλάδους άθλησης μας γεμίζουν ικανοποίηση.

Το τμήμα στίβου με σταθερά βήματα και σε συνεργασία μέ ολους τους φορείς που αναπτύσουν τον στίβο στην ΚΕΡΑΤΕΑ,προχωρά για να προσφέρει δυνατότητες άθλησης σε νέους και νέες.

Ελπίζουμε στην βελτίωση των εγκατάστασεων για να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες ,έτσι ώστε να δούμε στο μέλλον μεγαλύτερες διακρίσεις.

Είναι μία ιστορική μέρα για τον Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ και γεμίζει χαρά όλη την οικογένεια του στίβου στην ΚΕΡΑΤΕΑ.

One thought on “Ιστορική ημέρα για τον στίβο του ΓΣ Κερατέας

  • 30/06/2018, 15:54
    Permalink

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ; Ο ΣΕΓΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. (Φυσικά συγχαρητήρια στην αθλήτρια και σε όποιον σύλλογο ανήκει!)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: