“Ύπνος στα παγκάκια του Λαυρίου με τα απαράδεκτα ωράρια του ΠΗΓΑΣΟΣ”…

Έφθασε από τη Λήμνο  στο Λαύριο στις 11 το βράδυ και “την έβγαλε” στα παγκάκια  μέχρι την άλλη μέρα το πρωί για να πάρει  το ΚΤΕΛ για την  Αθήνα.

Η  μητέρα του φοιτητή,  που είχε αυτή την περιπέτεια,  μας το κατήγγειλε δημόσια από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  ζητώντας περισσότερο σεβασμό στις ανάγκες του επιβάτη ο οποίος  όταν φθάνει προγραμματισμένα   το βράδυ 11  στο Λαύριο και το τελευταίο  λεωφορείο, όπως μας  είπε η διαμαρτυρόμενη μητέρα,  αναχωρεί στις 10.30  τότε, λέμε εμείς,   το πρόβλημα είναι  μεθοδευμένο.

Όσοι από τους ταξιδιώτες ξέρουν τι συμβαίνει,  μας είπε η μητέρα του φοιτητή, και είναι γνωστοί μεταξύ τους  φροντίζουν 3-4 άτομα μαζί  να πάρουν ταξί για να αντιμετωπίσουν από κοινού τα επιπλέον έξοδα. Όσοι είναι μόνοι ή θα καταξοδευτούν για να φθάσουν στην Αθήνα με ταξί  ή θα κοιμηθούν στα παγκάκια  (φωτογραφία) για να πάρουν το πρωινό ΚΤΕΛ και αυτό  όπως μπορεί βάσιμα να υποθέσει κανείς,  συμβαίνει συχνά!

ΕΡΩΤΗΜΑ:  Αυτοί που εγκρίνουν τα ωράρια αυτά των δρομολογίων , εκεί στο Υπουργείο, δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα στο δρομολόγιο της Δευτέρας;

Το ΠΗΓΑΣΟΣ το  χειμώνα έχει πολύ κατάλληλα ωράρια στα 3 δρομολόγια του με το Λαύριο και με την Καβάλα. Το καλοκαίρι όμως που προσθέτουν ένα δρομολόγιο ακόμη μέσω Μεστών Χίου κάνουν τα ωράρια μπάχαλο.

Εκτός από το παραπάνω αναφερόμενο δρομολόγιο υπάρχει  αναχώρηση από την Καβάλα στις  7 το πρωί. Όμως οι επιβάτες δεν είναι Καβαλιώτες, είναι από όλη τη Β. Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη… Αυτοί πρέπει να ξεκινήσουν από τον τόπο τους στις 3 και 4  το πρωί  και αν δεν έχουν αυτοκίνητο τότε  να πάνε από την προηγούμενη σε ξενοδοχεία της Καβάλας για να πάρουν το δρομολόγιο αυτό…

Για τα Μεστά είναι σκάνδαλο να επιδοτείται η προσέγγιση στο Λιμάνι αυτό,   με την ελάχιστη επιβατική κίνηση, όταν έχει καθημερινά σύνδεση της Χίου με  τον  Πειραιά. Και όμως είναι  χρόνια που γίνεται αυτό.

Γράφτηκε από τον  
http://limnosnea.com- αναδημοσίευση

One thought on ““Ύπνος στα παγκάκια του Λαυρίου με τα απαράδεκτα ωράρια του ΠΗΓΑΣΟΣ”…

  • 29/06/2018, 19:58
    Permalink

    Η εγκαταλειψη και υποβαθμιση ενος Εθνικου Λιμενα φαινεται σε αυτην την φωτογραφια.
    Η ανικανοτητα ενος κρατους μαζι με την ανικανοτητα των δημοτικων αρχων διαχρονικα να διεκδικησουν την αναπτυξη του Λιμανιου μας ειναι εγκληματικη.
    Μας εχουν κουβαλησει μονο ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ με ανωμαλα δρομολογια που κανουν δυσκολη την ζωη των αναθρωπων των νησιων αλλα και τουριστων χωρις ιχνος σεβασμου και συγγνωμης απο κανεναν σε ολους αυτους.
    Δημαρχε και κυριοι του Οργανισμου Λιμενα Λαυριου κουνηθειτε δυναμικα και διεκδικειστε την αναπτυξη του Λιμανιου μας, αντιστοιχου της Ιστοριας της πολης μας, αλλιως συνεχιζετε να ειστε οι συνεχιστες της ανικανοτητας και του πολιτικου κατεστειμενου.
    Δημαρχεεεεεε……… καλα ξυπνητουριαααααααα……….,,, εσυ περιμενε τον Σπιρτζη και τον Τσιπρα να κοψει τις κορδελες των εγκαινιων μετα τα παραμυθια που μας φλομωσαν οταν ηρθαν εδω.
    ΑΑΑΑ…… και κατι ακομη!! με το επιχειρηματικο συνεδριο που εκανες προσφατα μηπως φανηκε καμια επενδυση στον οριζοντα?????

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: