Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Λαυρεωτικής: Λαογραφικός Σύλλογος Κερατέας «Απόλλων» – 28 χρόνια προσφοράς στην πολιτιστική μας κληρονομιά

Λαογραφικός Σύλλογος Κερατέας «Απόλλων»: 28 χρόνια προσφοράς στην πολιτιστική μας κληρονομιά. Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση απολαύσαμε χθες βράδυ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας.

Μουσική, χορός και τραγούδι, από το σύνολο των χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Συλλόγου Κερατέας «Απόλλων» με συνοδεία μουσικών συγκροτημάτων που εκπροσώπησαν με τρόπο αυθεντικό την παράδοση.

Απόσπασμα τoυ χαιρετισμού του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά:

Βλέπετε ότι οι κερκίδες σήμερα είναι γεμάτες από κόσμο! 28 χρόνια «ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ», πολλές διοικήσεις πέρασαν κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Υπάρχει φυτώριο από παιδιά που θα τα δούμε σε λίγο. Προσωπικά, θα μείνω να τα απολαύσω μέχρι τέλους.

Εύχομαι να έχετε δύναμη γιατί αυτό που κάνετε είναι μεράκι το οποίο δεν το έχουν πολλοί. Χρειάζεται κάποιοι να είναι «μπροστινοί» και να ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου που στηρίζουν τη λειτουργία και στο δάσκαλο, το Χρήστο, και στις δασκάλες.

Κάνετε εξαίρετη δουλειά, συγχαρητήρια και καλή δύναμη για καλύτερες και πιο δυνατές εκδηλώσεις! Καλό καλοκαίρι σε όλους σας!