Με απόλυτη επιτυχία η 2η διανομή ΤΕΒΑ στο Δήμο Λαυρεωτικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Λαυρεωτικής η δεύτερη για το 2018 διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε αδύναμους οικονομικά πολίτες, μέσω του Προγράμματος «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ (Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους), που υλοποιείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής».

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 08:00 το πρωί στον εξωτερικό χώρο απέναντι από το Δημαρχείο Λαυρίου και στις 11:00 το πρωί στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κερατέας, έγιναν οι δύο διανομές νωπών και συσκευασμένων τροφίμων (βρεφικές τροφές, τυροκομικά, νωπά κοτόπουλα και κρέατα, είδη παντοπωλείου και οπωρολαχανικά), καθώς και βρεφικών ειδών και ειδών οικιακής χρήσης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος ΤΕΒΑ είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). H διανομή θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς από τις 457 οικογένειες προσήλθαν και παρέλαβαν οι 345 οικογένειες, δηλαδή ποσοστό 75%.

Τα νωπά προϊόντα που δεν παρελήφθησαν από τους ωφελούμενους όπως κοτόπουλο, χοιρινό και βόειο κρέας, τυρί φέτα, πορτοκάλια και πατάτες, δόθηκαν στο συσσίτιο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κερατέας «Καταφυγή».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικό συντονισμό, ταχύτητα και οργάνωση, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι εξυπηρετούμενοι πολίτες.

Αρέσει σε %d bloggers: