Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Νέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” :Το νέο τεύχος της «Δημοτικής Ενημέρωσης»

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος της «Δημοτικής Ενημέρωσης» το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και σε ηλεκτρονική μορφή στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.neaepochi.gr/images/2018/DHMOTIKH%20ENHMEROSH%202018_WEB.pdf



 

Μια σκέψη για το ““ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” :Το νέο τεύχος της «Δημοτικής Ενημέρωσης»

  • Aγαπητε Κωστα θα προτιμουσα, αντι να καταδειξεις το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Λουκα στον κοσμο για το αισχος της δημοτικης του θητειας, να περιγραψεις το οραμα σου για την Λαυρεωτικη στη νεα εποχη και στις παγκοσμιες προκλησεις που ερχονται.
    Θα ηθελα να δω (θεωρω και πολλοι δημοτες) τι ειναι αυτο που θα σε κανει να ξεχωρισεις απο τις προηγουμενες θητειες σου σαν δημαρχος.
    Δημαρχεια δεν ειναι μονο δρομοι,νερο,φωτισμος,πλατειες και καποια εργα.
    Στρατηγικο οραμα αναπτυξης για προσελκυση επενδυσεων και οικονομικη ανορθωση του δημου μας εχεις??
    Ποιο ειναι αυτο???
    Ποια ειναι τα σημεια τα δυνατα που θα πατησεις να ξεκινησεις???
    Πως θα τα υλοποιησεις και με ποιους??σε ποια ποστα αν εκλεγουν??
    ΤΟ νεο οργανογραμα του Δημου ποιο θα ειναι???ποιος θα οργανωσει και πως τις υπηρεσιες του δημου μας???
    Στα ρωταω ολα αυτα για να σε ταρακουνησω γιατι τα τελευταια 2 χρονια ησουν πολυ υποτονικος και λιγομιλητος στα δημοτικα συμβουλια.
    Ανεχτηκες πολλα και ησουν αποκομενος απο τους μαχητικους Παρασκευη και Ροζη σαν να μην μιλαγατε μεταξυ σας και αν μιλαγατε εισασταν ο ενας στη γη και ο αλλος στο φεγγαρι Κωστα.
    Πριν χασεις στις τελευταιες δημοτικες εκλογες σου ειχα πει μεσα στο Δημαρχειο της Κερατεας ενωπιον Μακρη και Ροζη καποια πραγματα και σου εδωσα ενα φακελο με στοιχεια για τον Λουκα.
    Θυμασαι Κωστα που ουτε καν τον ανοιξες???
    Θεωρουσες οτι θα επαιρνες τις εκλογες γιατι ειχες παθει το Συνδρομο του Εγωιστη Δημαρχου που τα ξερει ολα!!
    Προσεξτε με τον Ιατρου ξανα μην ξαναβγαλετε δημαρχο τον Λουκα
    Εγω θα στα λεω στα ισα οπως και εσενα σου αρεσει να μιλας.
    Ο κοσμος ψαχνει ΠΡΟΦΙΛ Ηγετη Δημαρχου, αφθαρτο, χωρις παλιες η¨ νεες κομματικες σημαιες πισω του, με γνωσεις και θαρος και να μιλαει ξερα την αληθεια,αυτοδημιουργητο,καθαρο και τιμιο,με οραμα και συγκεκριμενη πολιτικη για νεα πραγματα,με ανοιχτο μυαλο και αντιληψη για τα επομενα 20 χρονια,να ξερει που και πως θα παει την κοινωνια μας μπροστα με οικονομικες γνωσεις να ξερει να διαβαζει και να αξιολογει μια τεχνοικονομικη μελετη και ενα Business plan.
    Και κατι πολυ σημαντικο!! να μην ειναι εξαρτημενος απο τα ρουσφετια για να γεμιζει το δημο και τις δημοτικες επιχειρησεις με κολλητους επιβαρυνοντας το δημο με τεραστια μισθοδοτικα εξοδα χωρις ουσιαστικη παραγωγη εργου.
    Ο Δημαρχος σημερα πρεπει να ειναι κατι αλλο απο αυτο που μαθατε να κανετε πριν απο 3 δεκαετιες οταν ξεκινησατε την Δημαρχειακη σας καριερα ολοι σας.
    Αν αυτα αγαπητε Κωστα που σε θεωρω τιμιο και υπερηφανο ανθρωπο, και για αυτο σταθηκα διπλα σου στις προηγουμενες εκλογες, τα εχεις η¨μπορεις να αποδειξεις οτι μπορεις να τα υιοθετησεις τοτε να διεκδικησεις ξανα την ψηφο του κοσμου, αλλιως μην ξαναβγαλετε το Λουκα Δημαρχο ξανα!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.