Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς: Αγωνιώδης προσπάθεια της αντιπολίτευσης για καθυστέρηση των Δημοτικών έργων

Ο κύριος Λεβαντής και οι ακόλουθοί του διεκδικούν πλέον με αξιώσεις τον τίτλο της χειρότερης αντιπολίτευσης όλων των εποχών.
Στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο όπου θα πέρναγε η απόφαση για έργο οδοποιίας πενήντα χιλιομέτρων 5.200.000 ευρώ, έργο πνοής για την Κερατέα , το Λαύριο και τους οικισμούς του δήμου μας, αποφάσισαν να σταματήσουν χωρίς λόγο την διαδικασία αποχωρώντας από το δημοτικό συμβούλιο και να μπλοκάρουν με αυτόν τον τρόπο την απόφαση.

Την ίδια τακτική βέβαια έχουν ακολουθήσει και στο παρελθόν ,προσπαθώντας να μπλοκάρουν αποφάσεις για κοινωνική πολιτική,για επενδύσεις στην περιοχή μας αλλά και για έργα που αλλάζουν προς το καλύτερο τη ζωή των δημοτών μας.
Με άλλα λόγια αντί να κάνουν εποικοδομητική αντιπολίτευση ,κάνουν αντιπολίτευση στα συμφέροντα των δημοτών και του Δήμου μας.

Επειδή στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ,τους ενημερώνουμε ότι τα έργα θα προχωρήσουν κανονικά όπως και όλα τα προηγούμενα.
Η άθλια και αντιθεσμική τους στάση το μόνο που θα καταφέρει είναι να τους ρίξει για ακόμα μια φορά χαμηλά στα μάτια των δημοτών.

Ευτυχώς τα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων υπάρχουν, για να μας θυμίζουν αυτούς που μπέρδεψαν την πολιτική με τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις προσωπικές τους ανασφάλειες.
Τελικά το βαρέλι γι αυτούς δεν έχει πάτο.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, ο Δήμος μας, θα προχωρήσει μπροστά είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι.

Αρέσει σε %d bloggers: