Δημοτική Παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”: Απάντηση στις ανακοινώσεις του Λουκά

Με τρείς διαδοχικές ανακοινώσεις εναντίον μας, ο Δ. Λουκάς προσπαθεί να εμφανιστεί σαν θύμα της χειρότερης αντιπολίτευσης, όπως μας αποκαλεί. Για όλα φταίμε εμείς.

Οι ακατάσχετοι λίβελοι εναντίον μας, αποδεικνύουν ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Διαπιστώνει ότι ο πολιτικός του χρόνος τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα και προσπαθεί με συκοφαντίες, ψέματα και ασυνάρτητες ανακοινώσεις εναντίον μας, να μεταθέσει τις αποκλειστικά δικές του ευθύνες για την κατάσταση που έφερε το Δήμο, επάνω μας.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Στην πρώτη ανακοίνωση στις 17 Ιουλίου, μας κατηγορεί ότι καθυστερούμε το έργο οδοποιίας. Ξέρετε γιατί ήρθε πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο το συγκεκριμένο έργο; Για να ματαιωθεί ο διαγωνισμός που είχε ήδη προκηρυχθεί, επειδή είχε λάθη η μελέτη(!!). Πριν αρχίσουν δηλαδή οι διαδικασίες, άρχισαν πάλι οι καθυστερήσεις με ευθύνη αποκλειστικά  δική του.

Ο «δήμαρχος των έργων», σε τέσσερα χρόνια δεν έχει υπογράψει ούτε μία σύμβαση για νέο έργο.

Στη δεύτερη ανακοίνωση στις 18 Ιουλίου, ξεκινά το παραλήρημα για το νερό που το θεωρεί κοινωνικό αγαθό και το συνεχίζει και στην τρίτη ανακοίνωση στις 19 Ιουλίου.

Εδώ ξεπερνάει κάθε προηγούμενο με αυτά που λέει, αλλά και με αυτά που αποσιωπά. Όπως πάντα, ακολουθεί την προσφιλή του τακτική, να παραμορφώνει την πραγματικότητα για να τη φέρει στα μέτρα του.

Με τις ιδιότητες του ψεύτη και συκοφάντη που τον χαρακτηρίζουν, και έχουν γίνει πιά συνώνυμα  του ονόματός του, μας κατηγορεί ότι δεν χρεώναμε αποχέτευση σε όλους, κάνοντας εξαιρέσεις ρουσφετολογικές και ότι δεν πληρώναμε την Ε.Υ.Δ.Α.Π.

Για την πρώτη κατηγορία, απαιτούμε από τον επαγγελματία συκοφάντη και τα παπαγαλάκια που έχει διορίσει στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., να παρουσιάσουν στοιχεία για όσα ισχυρίζονται στην επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν δεν το κάνουν, θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από τη λάσπη τους, με κάθε μέσο.

Σχετικά με την Ε.Υ.Δ.Α.Π., του θυμίζουμε ότι δεν αφήσαμε ούτε ευρώ οφειλή στις 31 Αυγούστου 2014. Τι έκανε αυτός; Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με τα Πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου είχε δημιουργήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές 697.065 ευρώ(!!).

Συνεχίζοντας, μας κατηγορεί σαν αποκλειστικά υπεύθυνους και για τις αυξήσεις στο νερό και την αποχέτευση. Όπως καταγράφεται και στα απομαγνητοφωνημένα Πρακτικά, εμείς είχαμε προτείνει και είχε ψηφίσει η πλειοψηφία «να διαμορφωθεί νέο ενιαίο τιμολόγιο με βάση τις χαμηλότερες τιμές στο Λαύριο και την Κερατέα και το θέμα να επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο». Ο Λουκάς και η παρέα του παραποίησαν και διαστρέβλωσαν τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και επέβαλαν αυξήσεις μέχρι 350%  και φταίμε εμείς(!!)

Προσπαθεί να διαψεύσει ότι υπάρχουν αυξήσεις και στα οικιακά τιμολόγια, και αμέσως αυτοδιαψεύδεται με τον πίνακα που δημοσιεύει και δείχνει ότι η πλειοψηφία των κατοικιών επιβαρύνεται με αυξήσεις και για το νερό, αφού η  χρέωση των 20 κυβικών το μήνα αυξάνεται κατά 24,4% και των 30 κυβικών κατά 10,07%(!!).

Και βέβαια δεν λέει κουβέντα για τις αυξήσεις από 48 – 345% στην αποχέτευση που αφορούν όλες τις κατηγορίες καταναλωτών και τις αυξήσεις από 100 – 180% στο νερό για καταστήματα, κτηνοτροφικές μονάδες, βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

Για όσα γράφει για τα οικονομικά της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., τον παραπέμπουμε στις εκθέσεις ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών σχετικά με το ποιός παρουσίαζε πριν το 2011 και παρουσιάζει πάλι μετά το 2015 πλασματικά κέρδη, στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας για τα δημοσιευμένα, μέχρι σήμερα, οικονομικά αποτελέσματα και επίσης στη Δημοτική Ενημέρωση http://www.neaepochi.gr/images/2018/DHMOTIKH%20ENHMEROSH%202018_WEB.pdf

και στην προηγούμενη ανακοίνωση της παράταξής μας http://www.neaepochi.gr/ανακοινωσεισ/item/231-παρανομεσ-αυξησεισ-μεχρι-350-στουσ-νεουσ-λογαριασμουσ-τησ-δευατηλ.html .

Η ανυπαρξία έργου, η ανικανότητα να διαχειριστούν τις υποθέσεις του Δήμου, ο αυταρχικός τρόπος διοίκησης, οι σπατάλες, η αλαζονεία , η οικογενειοκρατία και το βόλεμα των δικών τους ανθρώπων αυξάνουν συνεχώς τη δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντί τους. Όλα αυτά, μαζί με την απώλεια της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την οικονομική ασφυξία που προκάλεσε στο Δήμο η «συνετή» τους πολιτική συνδυαζόμενα με την ανικανότητα που τους διακρίνει, τους έχει προκαλέσει κατάσταση πανικού με απρόβλεπτες συνέπειες  για το Δήμο μας.

 Όσο πλησιάζουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές, περιμένουμε όλο και χειρότερη συμπεριφορά από τον Λουκά και την παρέα του. Λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες και εκβιασμούς. Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Δεν είμαστε ίδιοι.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

One thought on “Δημοτική Παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”: Απάντηση στις ανακοινώσεις του Λουκά

 • 21/07/2018, 19:25
  Permalink

  Κωστα μην συνεχιζετε τα λαθη σαν αντιπολιτευση,μην ξαναβγαλετε τον Λουκα Δημαρχο με τον Ιατρου παρακαλω!!
  Ερωτησεις ουσιας εχουν αξια, απλες και κατανοητες για τον κοσμο.
  Να μας πει ο Λουκας [ η ΔΕΥΑΤΗΛ ΤΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ?? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ,ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ?? ανα ετος για 2015, 2016,2017 μεχρι και τους 6 πρωτους μηνες του 2018] να μας αποδειξει απλα και κατανοητα οτι ειναι μια υγιης Δημοτικη επιχειρηση με ανοδο και οχι σε φθινουσα πορεια.
  Αν κωστα μου συνεχισεις ετσι τον διαλογο εκ του μακροθεν με μηνυματα μονο, μονοτερμα στο δικο σου γηπεδο θα παιζεις με αυτον τον λαοπλανο απολογουμενος ΕΣΥ και θα τρως τα γκολ το ενα μετα το αλλο!!
  Αν δεν το καταλαβαινετε τι να σας κανω?? καντε στην ακρη να ηγηθει κανας αλλος μιας και ο κοσμος βαρεθηκε τους ιδιους με τα ιδια εδω και 20 χρονια.
  Σας τα ειπα προεκλογικα, δεν ακουσατε, σας τα ειπα μετα που χασατε,σας τα λεω και τωρα.
  Τα λογια μου δεν τα μασαω και οι γνωσεις μου για τα δημοτικα και η εμπειρια μου απο το 1986 μου επιτρεπουν να σας μιλω ετσι.
  Μαθαιτε επιτελους να ακουτε και να σεβεστε την διαφορετικη γνωμη και δειτε την αληθεια καταματα.
  Δεν τα ξερετε ολα επειδη διατελεσατε Δημαρχοι,αυτη ειναι η συμβουλη μου φιλικα και τιμια Κωστα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: