Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Λαυρίου: Έκφραση αλληλεγγύης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου χαιρετίζει το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης που εκφράζουν, αυτές τις δύσκολες ώρες, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και νέοι, μέσα από τα Σωματεία, τα Συνδικάτα και τις  Λαϊκές επιτροπές.

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η ανταπόκριση του λαού σε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους αλλά και σε αίμα και εθελοντική δουλειά. Καθημερινά γινόμαστε δέκτες μηνυμάτων από Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες εργαζομένων από όλη την χώρα που θέλουν να συνδράμουν στη προσπάθεια στήριξης όσων επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα.

Ενώ πραγματικά συγκινητική ήταν η προσφορά, από το υστέρημά τους, των προσφύγων από το κέντρο προσφύγων της πόλης του Λαυρίου, οι οποίοι έφεραν στο Εργατικό Κέντρο ότι τους είχε απομείνει από την αλληλεγγύη που έχουν οι ίδιοι δεχτεί, μιας εδώ και αρκετό καιρό, το κράτος τους έχει αφήσει χωρίς την απαραίτητη στήριξη. Στο Εργατικό Κέντρο θα δεχόμαστε την αλληλεγγύη των εργαζομένων ως την Παρασκευή το απόγευμα και στις ώρες 9πμ-3μμ και 6μμ-9μμ και τις δύο ημέρες με προτεραιότητα σε φαρμακευτικά είδη, ρούχα, κλινοσκεπάσματα και είδη υγιεινής.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να δείχνουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους, και να συμπαραταχτούν με το ταξικό εργατικό κίνημα για την  άμεση ανακούφιση  στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές με αιτήματα που πρέπει να απαιτήσουμε και να πιέσουμε για να υλοποίηση η κυβέρνηση.


Ενημερώνουμε τα συνδικάτα, τις λαϊκές Επιτροπές, ότι ο χώρος αποθήκευσης, συντονισμού και διανομής  της αλληλεγγύης είναι στην Λεωφόρο Μαραθώνος 33, στην περιοχή Αγία Μαρίνα, δίπλα στον φούρνο “Τσιρκα”.

Όσοι συγκεντρώνουν βοήθεια να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6984928944, 6986659312.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: