“Δίανθος”: Κάλεσμα στην επάνδρωση του Πυροφυλάκιου στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου

Φίλες και φίλοι, η βιβλική καταστροφή στη γειτονιά μας(Μάτι) σίγουρα μας ευαισθητοποίησε περισσότερο στο θέμα των θερινών πυρκαγιών. Ας γίνει και η αφορμή για δράση όλων μας προκειμένου να διαφυλάξουμε τον τόπο μας τη ζωή μας, την περιουσία μας. Ο φορέας εθελοντισμού “Δίανθος”σάς καλεί να συμβάλετε, έστω και με μία μόνο δίωρη βάρδια την εβδομάδα στην επάνδρωση του Πυροφυλάκιου “Δίανθος” στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου με στόχο τη διεύρυνση της πυροφύλαξης στις περισσότερες ώρες της ημέρας.
Η σωτηρία του τόπου μας από τον πύρινο όλεθρο είναι υπόθεση όλων. Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6973717516 και 6937310567.

Εμείς (τα μέλη του Δίανθου) δίνουμε ήδη το παρόν εκεί! Σας περιμένουμε κι εσάς! Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

Φίλες και φίλοι, η βιβλική καταστροφή στη γειτονιά μας(Μάτι) σίγουρα μας ευαισθητοποίησε περισσότερο στο θέμα των θερινών πυρκαγιών. Ας γίνει και η αφορμή για δράση όλων μας προκειμένου να διαφυλάξουμε τον τόπο μας τη ζωή μας, την περιουσία μας.
Ο φορέας εθελοντισμού “Δίανθος” σάς καλεί να συμβάλετε, έστω και με μία μόνο δίωρη βάρδια την εβδομάδα στην επάνδρωση του Πυροφυλάκιου “Δίανθος” στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου με στόχο τη διεύρυνση της πυροφύλαξης στις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η σωτηρία του τόπου μας από τον πύρινο όλεθρο είναι υπόθεση όλων.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6973717516 και 6937310567. Εμείς (τα μέλη του Δίανθου) δίνουμε ήδη το παρόν εκεί! Σας περιμένουμε κι εσάς!
Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

 

Αρέσει σε %d bloggers: