Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μιχάλης Λούντζης: «Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω στο Λαύριο!»

Ο Μιχάλης Λούντζης θα ενισχύσει φέτος το Λαύριο, στην προσπάθεια για το επόμενο βήμα προς τα εμπρός που θα επιχειρήσουν και φέτος οι “Ευρωπαίοι” πια Λαυριώτες.

Πέρα από τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή σπουδαίο ρόλο έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του Μιχάλη Λούντζη να φορέσει τη φανέλα του Λαυρίου:

? «Το Λαύριο κάνει διαρκώς βήματα προόδου. Έχει οικογενειακό κλίμα, φιλάθλους που το ακολουθούν παντού, συνεπέστατη διοίκηση και πολύ καλό προπονητικό πρόγραμμα που δίνει το δικαίωμα στους νέους παίκτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γίνουν καλύτεροι μέσα από το παιχνίδι του Λαυρίου.

Όλα αυτά με έκαναν να βάλω από την πρώτη στιγμή σε πρώτη προτεραιότητα το Λαύριο και είμαι πολύ χαρούμενος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Πόσο μάλλον δε από τη στιγμή που είχα στα χέρια μου και άλλες προτάσεις ακόμη και καλύτερες οικονομικά. Αλλά αυτή τη στιγμή για μένα προέχει το μπάσκετ και ήθελα να είμαι σίγουρος για τις συνθήκες που θα δουλέψω» τόνισε ο «Μάικ» και συνέχισε:

«Είναι πρόκληση για όλη την ομάδα η διπλή υποχρέωση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι όμως σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει το παν ώστε ο κόουτς Σερέλης και εμείς, δουλεύοντας σκληρά, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Λαυρίου και φέτος!

Στο τέλος της σεζόν είμαι 100% βέβαιος ότι τόσο το Λαύριο όσο και εγώ θα νιώθουμε δικαιωμένοι για την απόφαση αλλά και την επιμονή μας να συνεργαστούμε…»