Πάρτι στο Πυροφυλάκιο “Δίανθος” για τη λήξη του προγράμματος πυροφύλαξης!

Με τη λήξη του προγράμματος πυροφύλαξης του φορέα εθελοντισμού “Δίανθος”πραγματοποιήθηκε το πάρτι του φορέα μας χθες Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 στο Πυροφυλάκιο “Δίανθος” στο Ιταλικό Πυροβολείο, στον λόφο Γελαδόγκρεκο του Εθνικού Δρυμού Σουνίου.

Το πάρτι του φορέα μας ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στους πυροφύλακές μας που επί δύο μήνες έδιναν το παρόν, προκειμένου να προστατέψουν τη Λαυρεωτική φύση, τις περιουσίες και τις ζωές όλων των κατοίκων και των επισκεπτών μας από την πύρινη λαίλαπα. Οχώρος είχε φωτιστεί με δεκάδες λάμπες και με τη χρήση ηλεκτρογεννήτριας, ενώ υπήρχε πληθώρα εδεσμάτων και ποτών, αλλά και μεγάλο κέφι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.Γιάννης Αποστολίδης, που ευχαρίστησε τους πυροφύλακές μας για τη σοβαρότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΑΝΕΤΑΛ κ. Χαράλαμπος Ζαγουρής, που συνέβαλε στην αγορά εξοπλισμού του Πυροφυλακίου και βέβαια ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπύρος Παπαστάθης που μαζί με τον γιο του έμειναν στο πάρτι μας μέχρι το τέλος της εορταστικής βραδιάς! Ο κ. Διοικητής μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τους εθελοντές πυροφύλακες του Δίανθου που συνέδραμαν αποφασιστικά το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του φορέα μας κ. Νίκος Βαφειάδης εξήρε τις προσπάθειες των πυροφυλάκων μας που σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο τους, σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ξόδεψαν χρήματα σε καύσιμα για τις μετακινήσεις τους και έδωσαν το παράδειγμα σε όλους τους κατοίκους της Λαυρεωτικής για το τι σημαίνει εθελοντισμός και ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Μην ξεχνάμε ότι δύο μέλη μας έρχονταν από τον Πειραιά και από το Χαλάνδρι!

Ο κ. Βαφειάδης διαβεβαίωσε τον Δοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πως παρά την επίσημη λήξη του προγράμματος πυροφύλαξής του ο Δίανθος θα συνεχίζει να δίνει το παρόν στο Πυροφυλάκιοκαι εντός του Σεπτεμβρίου, τις ημέρες όπου ο δείκτης επικινδυνότητας της περιοχής θα είναι στο 4 και 5!(πορτοκαλί-κόκκινο).

Αρέσει σε %d bloggers: