Ματωμένος γάμος: Τραυματίστηκε 30χρονη από μπαλωθιές σε γαμήλιο γλέντι στην Κερατέα

Μετά την έρευνα της αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία για έναν 54χρονο και άλλα δύο άτομα.

Θα πρέπει να θρηνήσουμε πολλά θύματα στην Ελλάδα για να αντιληφθεί η κοινωνία ότι οι πυροβολισμοί σε γάμους και πανηγύρια δεν είναι… μαγκιά, αλλά εγκυμονούν θανάσιμους κινδύνους. Αυτή τη φορά, θύμα του αδιανόητου «εθίμου» που θέλει να εορτάζονται οι γάμοι με μπαλωθιές, ήταν μία 30χρονη γυναίκα στην Κερατέα.

Η νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό της, καθώς βρισκόταν και διασκέδαζε σε γάμο στην Κερατέα, την περασμένη Παρασκευή. Όταν η ίδια και οι άνθρωποί της ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, αποφάσισαν τη Δευτέρα να προβούν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Όπως αναφέρθηκε στην καταγγελία, όταν το γλέντι έφτασε στο ζενίθ, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν. Μία από τις σφαίρες βρήκε στο δεξί πόδι την 30χρονη γυναίκα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και παραμένει.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, σχηματίστηκε δικογραφία για έναν 54χρονο, στον οποίο φέρεται να ανήκει το όπλο που πυροβόλησε τη σφαίρα και έπληξε τη νεαρή γυναίκα. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε σε άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης φέρονται να έριχναν μπαλωθιές.

https://www.planetgreece.gr

Αρέσει σε %d bloggers: