Περιφέρεια Αττικής: Εγκρίθηκε η «Κτηματογράφηση – πολεοδομική μελέτη – πράξη εφαρμογής περιοχών Β’ κατοικίας Πανόραμα–Αγ.Μαρίνα–Τουρκολίμανο Κερατέας»

Εγκρίθηκαν με απόφαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στη χθεσινή (13/9) του συνεδρίαση τρία έργα με εισηγητή των Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλλήνης για το έργο «Κτηματογράφηση – Πολεοδομική Μελέτη Επέκτασης Π.Ε εκτός σχεδίου περιοχών Κοινότητας Ανθούσας με συνολικό προϋπολογισμό 1.252.121,00€ (με ΦΠΑ). 

Σκοπός της παρούσης προγραμματικής  σύμβασης είναι η ολοκλήρωση της εκπόνησης των υπολειπόμενων μελετών για την πολεοδόμηση και ένταξη στο σχέδιο πόλης της οικιστικής περιοχής της Ανθούσας. 

Επιπλέον εγκρίθηκε η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την ολοκλήρωση του έργου «Κτηματογράφηση – πολεοδομική μελέτη – πράξη εφαρμογής περιοχών Β’ κατοικίας Πανόραμα – Αγ. Μαρίνα – Τουρκολίμανο του Δήμου Κερατέας» του Δήμου Λαυρεωτικής, συνολικού προϋπολογισμού 747.429,37€ (με ΦΠΑ). Σκοπός είναι να ολοκληρωθεί η εκτίμηση του αριθμού των ιδιοκτητών, των ιδιοκτησιών και του μήκους του οδικού δικτύου.

Τέλος εγκρίθηκε η τροποποίηση – παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για το έργο «Αποκατάσταση τμήματος οδού Γ. Σιδέρη Δ.Κ Κουβαρά Δήμου Σαρωνικού»

Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και άρση της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου τμήματος της οδού.

Αρέσει σε %d bloggers: