Και το όνομα αυτού…«ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO»!

Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας μας με τη ναυτιλιακή εταιρία Aegean Cargo Management που θα είναι ο «Χορηγός Ονοματοδοσίας» της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

? Λίγα λόγια για τον «Χορηγό Ονοματοδοσίας»:
Η Aegean Cargo Management (ACM) είναι μια ιδιωτική ναυτιλιακή εταιρία, εδραιωμένη στο χώρο της. Έχει στην ιδιοκτησία της και διαχειρίζεται ένα από τα ταχύτερα πλοία Ro/ Ro μεγάλης χωρητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, το AYSHE ενώ η Aegean Ship Agency -η θυγατρική εταιρία της Aegean Cargo Management- λειτουργεί ως Ναυλωτής και Πράκτορας (με 5 πλοία) και δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια στο Λαύριο με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις πλοίων γραμμής. 

Η ACM παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες roll-on/ roll-off cargo, βασισμένη στην τεχνογνωσία, τις υψηλές δεξιότητες και την εμπειρία των στελεχών της, μα, πάνω απ’όλα, στη βαθιά αφοσίωσή τους.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2001, υπό την ηγεσία του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Αγαπητού. Ο κ. Αγαπητός προέρχεται από μια οικογένεια ευρύτατα γνωστή για τη μακρόχρονη εμπειρία της στην ελληνική ακτοπλοΐα από τις αρχές του 1960.

Η παρουσία της ACM στη Μεσόγειο είναι έντονη εδώ και χρόνια. Στις δραστηριότητές της σήμερα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη αγορά της Μεσογείου, περιλαμβάνονται 2 βασικές διαδρομές: Ελλάδα-Ιταλία και Ελλάδα-Τουρκία. Τον Ιούλιο του 2014, το AYSHE ναυλώθηκε στην EKOL. Από τότε, το συγκεκριμένο πλοίο, τύπου Ro/ Ro, εκτελεί δρομολόγια από την Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) στο Sete (Γαλλία).

ℹ️ Στοιχεία Επικοινωνίας:
? Καποδιστρίου 2, 18531 – Πειραιάς
? 210 4133290-3 & 210 4133298
? info@aegeancargo.gr – agency@aegeancargo.gr
? www.aegeancargo.gr

Αρέσει σε %d bloggers: