Κέντρο Υγείας Λαυρίου: Εξοπλισμός με ορθοπαντομογράφο / πανοραμικών ακινογραφίων

Ο ιατρικός εξοπλισμός  του Κέντρου Υγείας Λαυρίου συνεχίζεται και διευρύνεται.

Πρόσφατα αναρτήθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την συλλογή προσφορών μέσω  ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ για το Κέντρο Υγείας Λαυρίου  για έναν (1) Ψηφιακό Ορθοπαντομογράφο / Πανοραμικών ακτινογραφιών για την κάλυψη των ειδικοτήτων κυρίως της Ιατρικής Ακτινολογίας & Οδοντιατρικής.

Ο ανωτέρω  εξοπλισμός είναι συσκευή σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικού σχεδιασμού, εύχρηστη και να λειτουργεί με ψηφιακό ανιχνευτή για τις πανοραμικές απεικόνισης -άνω & κάτω γνάθου, -αρθρώσεών τους, -παραρινικών κοιλοτήτων, με προγράμματα -ενηλίκων, -παίδων, -ιγμορείων  κ.λ.π  χρησιμοποιώντας τεχνικές χαμηλής δόσης.

Επίσης ο ανωτέρω εξοπλισμός διαθέτει  σειρά ειδικών προγραμμάτων όπως: πανοραμική ενηλίκων και παίδων, κροταφογναθικών αρθρώσεων, με το στόμα κλειστό – ανοικτό, μερικών όψεων οδοντοστοιχίας, ιγμορείων, κεφαλομετρικών απεικονίσεων.

Η περίοδος  προσφορών   τελείωσε την  13/09/2018 και η  κατακύρωση θα γίνει με απόφαση της αναθέτουσας αρχής ύστερα από το άνοιγμα των προσφορών και τη γνωμοδότηση της επιτροπής αξιολόγησης.

Έτσι σύντομα μέχρι τέλος του έτους το ανωτέρω μηχάνημα, που δεν υπάρχει στο Λαύριο,  θα αποτελεί  ένα μια ακόμη σπουδαία προσθήκη που αναβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Λαυρίου.

Βλαχογιάννης Νίκος
Συντονιστής Διευθυντής

Αρέσει σε %d bloggers: