«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και στο Facebook…

«Όσοι μετέχουμε στη “Νέα Εποχή” δεσμευόμαστε να στηρίξουμε, να συμμετέχουμε και να εγγυηθούμε τη δημιουργία μίας ευρείας ενωτικής συσπείρωσης που θα διεκδικήσει και θα κερδίσει πίσω το μέλλον».

Τα παραπάνω αναφέρει σε μήνυμα της η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή – Καμάριζα Κερατέα Λαύριο» το οποίο αναρτήθηκε χθες στο Facebook.

Η οργάνωση καλεί τους φίλους και κάθε ενεργό πολίτη να ακολουθήσουν την επίσημη σελίδα της στο Facebook (https://www.facebook.com/lavreotiki.neaepoxi/) προκειμένου να λαμβάνουν ενημερώσεις για τοπικά ζητήματα και να ενημερώνονται για τους προβληματισμούς και τη δράση της.

Εκτός διαδικτύου, λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες το γραφείο της παράταξης στην Κεντρική Πλατεία Κερατέας, με την επιδίωξη να αποτελέσει σημείο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για την ανάπτυξη της Λαυρεωτικής και το μέλλον του τόπου που επιλέξαμε να εργαστούμε και να ζήσουμε.

Προχωρούμε όλοι μαζί δημιουργικά, με σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεννόησης, στην επόμενη μέρα για την περιοχή μας.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα όπως αναρτήθηκε στο Facebook:

Φίλοι και φίλες,
Όταν τον Μάιο του 2014 οι δημότες της Λαυρεωτικής ανέθεσαν τη διοίκηση του Δήμου στον Δημήτρη Λουκά είχαμε δηλώσει πως θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα. Συνεχίζοντας να ασκούμε τα καθήκοντά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποφασίσαμε στη «Νέα Εποχή» να χαμηλώσουμε τους τόνους και να δώσουμε στη νέα δημοτική αρχή τον χρόνο και την ευκαιρία της. 

Από τότε κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι. Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν και οι «νικητές» έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Πλησιάζουμε στο τέλος της δημοτικής περιόδου και η απογοήτευση των πολιτών συνεχώς αυξάνεται.

Την ώρα που η Λαυρεωτική και η χώρα βρίσκονται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, η δημοτική αρχή έχει χάσει την αξιοπιστία της και έχει μετατραπεί σε μία επικίνδυνη δύναμη οπισθοχώρησης και παρακμής. Οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε, να ξεπεράσουμε τα καθημερινά μας προβλήματα και να βγούμε μπροστά.Όσοι μετέχουμε στη «Νέα Εποχή» δεσμευόμαστε να στηρίξουμε, να συμμετέχουμε και να εγγυηθούμε τη δημιουργία μίας ευρείας ενωτικής συσπείρωσης που θα διεκδικήσει και θα κερδίσει πίσω το μέλλον.

Αυτό εδώ το σημείο του διαδικτύου θα αποτελέσει τους επόμενους μήνες έναν τόπο διαλόγου, επικοινωνίας και ενημέρωσης. 
Ένα εργαλείο οργάνωσης και αγώνα.

Αρέσει σε %d bloggers: