Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητά ο Δήμος Ύδρας από τον Δήμο Λαυρεωτικής για το Σαν Τζόρτζι!

Αγωγή κατατέθηκε από τον Δήμο Ύδρας κατά του Δήμου Λαυρεωτικής σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Ύδρας αξιώνει 1.000.000 ευρώ αναδρομικά και εντόκως για τη λειτουργία της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας της νησίδας Σαν Τζόρτζι.

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης κατά την ενημέρωση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της 24ης Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) έχει ήδη μεταφέρει, μετά από σχετικές προσβολές και την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, τις άδειες από τον Δήμο Λαυρεωτικής στον Δήμο Ύδρας.
Ενώ παραμένει άλλη μια πράξη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ώστε να κατατίθενται πλέον νόμιμα και σταθερά τα αναλογούντα χρήματα στον Δήμο Ύδρας στον οποίο ανήκουν και τα διοικητικά όρια της νησίδας.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

2 σκέψεις σχετικά με το “Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητά ο Δήμος Ύδρας από τον Δήμο Λαυρεωτικής για το Σαν Τζόρτζι!

  • Μπραβο Δημαρχε με την πονηρη πολιτικη σου και τους ιστορικους συμβουλους σου.
    Αλλο οικονομικο Φεσι μας εβαλες ξανα!!
    Αραγε ποιος ξερει τα συνολικα χρεη του Δημου αμεσα ¨η εμμεσα εχεις στοιβασει στα μυστικα βιβλια??
    Δυστυχως ο κοσμακης δεν ξερει, δεν ασχολειται αλλα θα τα πληρωσει χρυσαφι ειτε με ελειψη δημοτικων εργων και υπηρεσιες ειτε με αυξησεις σε νερο και αλλα δημοτικα τελη.

  • Το πιό εύκολο σ’ αυτόν τον τόπο είναι η κριτική και τα σχόλια. Στο τέλος της διαδρομής θα έχουν αξιολογηθούν όλα και όλοι. Αυτά προς το παρόν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.