Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Προβλήματα με τα αποδυτήρια στο Γ. Ραφιάς

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει στο λαό της περιοχής την Δημοτική Αρχή της Λαυρεωτικής για την απαράδεκτη κατάσταση το 2018 παιδάκια να αλλάζουν εκτός αποδυτηρίων μέσα στο κρύο.

Συγκεκριμένα το γήπεδο Γ. Ραφιάς στην Νεάπολη Λαυρίου ( λόγω έργων στο στάδιο Π. Βογιατζής) φιλοξενεί και τις τρεις τοπικές ομάδες με αποτέλεσμα να μην επαρκούν τα ήδη υπάρχοντα  αποδυτήρια. Αυτό είχε σαν συνέπεια  τα παιδιά να αλλάζουν στους εξωτερικούς χώρους.

Η Δημοτική Αρχή έχει τεράστια ευθύνη μιας και ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο Σύλλογος που φιλοξενεί τις υπόλοιπες ομάδες,  απ ότι πληροφορούμαστε έχει από την περσινή ακόμη χρονιά ζητήσει να βρεθεί λύση στα προβλήματα που δημιουργούνται από την συγκέντρωση ομάδων και αθλητών σε ένα γήπεδο κι έχει προταθεί  να υπάρξει λύση στο πρόβλημα των αποδυτηρίων έστω και με την μορφή τύπου κοντέινερ.
Φυσικά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα και η Δημοτική Αρχή έχει τεράστιες ευθύνες αλλά και είναι υπόλογη στον λαό της περιοχής.

Καλούμε, τους γονείς και τους αθλητικούς Συλλόγους  να μην ανεχτούν την απαράδεκτη αυτή κατάσταση  να διεκδικήσουν τώρα να δοθεί  λύσει από την Διοίκηση του δήμου, και τον Δήμο Λαυρεωτικής έστω και αργοπορημένα να σταματήσει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

30-9-2018
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρέσει σε %d bloggers: