Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Ολυμπιακός ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Λαυρίου για την αναβολή του αγώνα με τον Φοίβο Βάρης

Κύριοι,

Με αγωνία περιμέναμε την πρώτη αγωνιστική της φετινής περιόδου. Τα πράγματα ήρθαν έτσι που η αγωνιστική συνέπεσε με το τριήμερο των έντονων καιρικών φαινομένων.

          Παρά το γεγονός ότι αρκετές υπηρεσίες τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο ανέβαλαν τις δραστηριότητές τους  ώστε να προφυλάξουν  τους πολίτες ή τους δημότες τους (αναλόγως την περίπτωση), παρά το γεγονός ότι και η ίδια η ένωση ΕΠΣΑΝΑ  ανέβαλε την πρώτη αγωνιστική για τις υποδομές δεν αναβλήθηκαν  οι αγώνες των τοπικών  πρωταθλημάτων.

           Η αναβολή λοιπόν των έξι  από τους επτά αγώνες του Σαββάτου   29-9-2018 ήταν κάτι το περίπου αναμενόμενο. Για το λόγο αυτό είχαμε ερωτήσει σχετικά με τηλεφωνική επικοινωνία από το μεσημέρι της Παρασκευής  αν θα υπάρξει αναβολή των παιχνιδιών λόγω των καιρικών συνθηκών.

          Επειδή όμως οι αγώνες δεν αναβλήθηκαν αλλά δεν έγιναν κιόλας τα σωματεία υποχρεώνονται σε έξοδα  είτε μεταφοράς είτε πληρωμής διαιτησίας κλπ .

          Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να  ζητήσουμε  την καλύτερη αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων στο μέλλον ώστε τα σωματεία να μην έρχονται σε δύσκολη θέση και  να μην υποχρεώνονται σε επιπλέον έξοδα, καθώς και να καλυφθούν τα συγκεκριμένα έξοδα των αναβληθέντων αγώνων από την ένωση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ                                 ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΗΣ