Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΝέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανεξαρτητοποίηση Σταύρου Ρόζη από τη Δημοτική παράταξη “Νέα Εποχή”

Προς : κ. Πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Λαυρεωτικής, κ. Ιωάννη Αδάμη
Κοινοποίηση: κ. Δήμαρχο, Δημήτριο Λουκά
Μέλη Δημ. Συμβουλίου
Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ,  δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη < ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, Kαμάριζα, Κερατέα, Λαύριο>.

Όλο αυτό το διάστημα, ήμουν ενεργό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας με έντονη παρουσία και ενδιαφέρον σε όλα σχεδόν τα θέματα που απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο. Αδιάψευστος μάρτυρας οι παρουσίες μου και τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου. Στάθηκα  με σεβασμό απέναντι στον κύριο Κωνσταντίνο Λεβαντή και στα υπόλοιπα μέλη της παράταξης <ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ>.
Προκειμένου να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των συμπατριωτών μου δεν δίστασα να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά  ακόμα και στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. υπερασπιζόμενος τα περιουσιακά δικαιώματα των συμπατριωτών μου.

Στην πρόσφατη Δημόσια Ανακοίνωσή του την 30η Σεπτεμβρίου  o κύριος Κων/νος Λεβαντής επικεφαλής της παράταξης <ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  , Kαμάριζα, Κερατέα, Λαύριο> αναφέρει>:  ότι με την συμπεριφορά μου εγώ και η κυρία Μακρή Αρετούσα θέσαμε τους εαυτούς μας εκτός Δημοτικής Παράταξης  και βασικά μου ζητά να παραδώσω την θέση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο που κατόπιν δικής του παρέμβασης προς τους αρχικά εκλεγέντες κατέλαβα όπως αναφέρει.

Δηλώνω ότι η συμπεριφορά μου δεν παρέβηκε ποτέ κανένα όριο ήθους και ευπρέπειας σε σχέση με τις αρχές της παράταξης του, αλλά και απέναντι στον ίδιο ειδικότερα. Η συμπεριφορά μου κινήθηκε και κινείται εντός των ορίων τα οποία θα εξασφάλιζαν πολιτική συνοχή στον Δήμο μας  και σύμπνοια την οποία κάθε τόσο επικαλείται o επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Τα βήματα που ακολούθησα και ακολουθώ ήταν και είναι ότι ακριβώς αποφασίστηκε μεταξύ των συμβούλων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και συμβούλων της παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ που ήταν προσπάθεια για ενότητα και ομοψυχία.
Η υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης θα εξασφάλιζε μόνο ΝΙΚΗ ,σαν αποτέλεσμα της σύμπνοιας και της ομοψυχίας έκφρασης στην Λαυρεωτική. Αυτή την ζητούμενη ομοψυχία θα την υπηρετήσω και σαν ο τελευταίος κρίκος της.
Όσο για την παρέμβαση που ελέχθη προς τους αρχικούς εκλεγέντες ώστε να καταλάβω θέση στο Δ.Σ. ,εγώ προσωπικά δεν ζήτησα καμία παρέμβαση και καμία χάρη. Προφανώς γνωρίζει ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ , τους λόγους που κάποιος η κάποιοι  παραιτήθηκαν.
Στην συνέχεια έπραξα το καθήκον μου όπως και συνεχίζω να το κάνω.

Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο επίλυσης και προσέγγισης των θεμάτων από τον επικεφαλή της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, γεγονός που αποδεικνύεται και από την πρόσφατη προσωπική του ανακοίνωση, η οποία σε κάθε περίπτωση κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση της υποτιθέμενης ενότητας που εγγυάται.

Αποτελεί τιμή και ευθύνη για μένα η εντολή των συμπολιτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα της Κερατέας του Λαυρίου της Καμάριζας και όλων των οικισμών του Δήμου μας  από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι την λήξη της θητείας μου  ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΚΕΡΑΤΕΑ 8/10/ 2018

Ο ΔΗΛΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Ι ΡΟΖΗΣ

Μια σκέψη για το “Ανεξαρτητοποίηση Σταύρου Ρόζη από τη Δημοτική παράταξη “Νέα Εποχή”

  • Αντε να δουμε τι σουπα θα μαγειρεψετε ολοι μαζι εκει στην Κερατεα.
    Παντως μεχρι τωρα μονο φαγωμαρα και στρατηγικες πονηρες και τριχες κατσαρες.
    Στηριξτε νεο προσωπο. Στηριξτε νεο προσωπο.Στηριξτε νεο προσωπο.
    Ενωθειτε. Ενωθειτε.Ενωθειτεεεεεε!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.