Κέντρο Υγείας Λαυρίου: Κοντά στη λύση για το Κέντρο Υγείας Κερατέας

Τα εγκαίνια  του 2ου Περιφερειακού Ιατρείου στα Λεγραινά  τελείωσαν. Η λειτουργία θα είναι  κάθε Τρίτη το Περιφερειακό Ιατρείο του Περιγιαλίου  και κάθε Τετάρτη το Περιφερειακό Ιατρείο των Λεγγραινών.

Για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες της περιοχής θα πρέπει να τηλεφωνούν στο 22923 20300 όπου θα κλείνουν ραντεβού  προκειμένου να εξυπηρετηθούν

Οι γιατροί που σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τα ανωτέρω Ιατρεία είναι ο κ Βλαχογιάννης Νίκος η κ Παπαγεωργάκη Παγώνα  και ο κ Σβαρνάς  Κωνσταντίνος  μαζί με την εκ περιτροπής δύναμη του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Λαυρίου.

Αυτό που αξίζει κάποιος να σημειώσει από τα εγκαίνια του 2ου Περιφερειακού Ιατρείου των Λεγραινών  είναι η δημόσια ανακοίνωση  του  Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτη  Βαρδαρού,  ότι σύντομα θα βρεθεί λύση στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης « Κ. Πρίφτης» στην Κερατέα ώστε να λειτουργήσει με γιατρούς ΕΣΥ .

Στην σύσκεψη που ακολούθησε μετά το εγκαίνια μεταξύ του    Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτη  Βαρδαρού  της η Υποδιοικήτριας της Α΄ ΥΠΕ κ. Χρυσάνθης Κισκήρα και του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας  Λαυρίου κ Βλαχογιάννη Νίκου οριοθετήθηκε σύντομο ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεπεραστεί η απρόσφορη λειτουργία με την Α.Ε.Μ.Υ  (ήδη έχει βρεθεί ο τρόπος) και να ξεκινήσει  η λειτουργία με γιατρούς ειδικοτήτων ΕΣΥ. Αυτό πρακτικά σημαίνει την ένταξη του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που ήταν και βασικός στόχος,  και η κανονική του λειτουργία όπως τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας .

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστεί επίσκεψη στο Κέντρο  θα προγραμματισθεί επίσκεψη στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης « Κ. Πρίφτης» στην Κερατέα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς έτσι ώστε το ¨διαμάντι» της Κερατέας να μπεί επιτέλους σε μια κανονική λειτουργία μετά πάροδο τόσων ετών όπως τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας .

Αρέσει σε %d bloggers: