Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΝέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κώστας Λεβαντής: Αποκλεισμός της κεντρικής πλατείας Κερατέας από τον Δημήτρη Λουκά

Ο «δήμαρχος των έργων», αφού για τέσσερα χρόνια αδιαφόρησε παντελώς για τη συντήρηση του πράσινου, την αντικατάσταση των κατεστραμμένων μαρμάρων και κυβόλιθων, την επανατοποθέτηση σημάτων κυκλοφορίας και στάθμευσης και των φωτιστικών και επέτρεψε στα αυτοκίνητα να σταθμεύουν ακόμα και δίπλα στο συντριβάνι,  ξαφνικά και σε μια νύχτα απέκλεισε εντελώς την πρόσβαση αυτοκινήτων στην Κεντρική Πλατεία της Κερατέας.

Αγνοώντας το Δημοτικό Συμβούλιο, το Τοπικό Συμβούλιο, την Τροχαία, τις Υπηρεσίες του Δήμου, τους επαγγελματίες της περιοχής και τους πολίτες, σαν «απόλυτος άρχοντας» αποφάσισε και διέταξε την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Από την Παρασκευή, η Κεντρική Πλατεία ερήμωσε και στους γύρω δρόμους προκλήθηκε κυκλοφοριακή ασφυξία με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι καταναλωτές και να αδειάσουν τα καταστήματα.

Έχοντας σαν μοναδική του επιδίωξη την επανεκλογή του, προσπαθεί να παρουσιάσει έργο με κάποια μπαλώματα σε πεζοδρόμια και με κολωνάκια, που χρεώνονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις πραγματικές ανάγκες της Λαυρεωτικής και τις απόψεις των πολιτών, των φορέων και των εκλεγμένων οργάνων.

Ο Δ. Λουκάς μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο επικίνδυνος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, οι επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς της περιοχής, οφείλουμε να τον σταματήσουμε τώρα, διαμορφώνοντας κοινή στρατηγική αντιμετώπισης της αλαζονικής συμπεριφοράς του.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ