Πραγματοποιήθηκε ο Περιηγητικός Ορεινός Περίπατος του Δίανθου στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου που ήταν αφιερωμένος σε άτομα με ειδικές ανάγκες

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο Περιηγητικός Ορεινός Περίπατος του Δίανθου στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, που ήταν αφιερωμένος σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα έγινε περιήγηση σε ενήλικα άτομα με νοητική υστέρηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Δυτικής Αττικής ‘’Ελπίδα’’! Δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τη μοναδική φύση του Εθνικού μας Δρυμού, βαδίζοντας πάνω σε αρχαία μονοπάτια και να γνωρίσουν  από κοντά τα μνημεία της μεταλλευτικής και μεταλλουργικής δραστηριότητας των κλασικών χρόνων.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές και τον Διευθυντή της ‘’Ελπίδας’’ κο Πέτρο Παγτζή  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον φορέα μας αλλά και τα μέλη του Δίανθου που παρευρέθησαν στην περιήγηση, προκειμένου να καθοδηγήσουν τους φιλοξενούμενούς μας και να εξασφαλίσουν γι’ αυτούς έναν απόλυτα ασφαλή περίπατο μέσα στη όμορφη φύση του τόπου μας.
Ήταν μία άκρως συγκινητική δράση όπου οι εκδηλώσεις αγάπης και οι ευχαριστίες των φιλοξενούμενών μας απέναντι στα μέλη μας ήταν για μας η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον φορέα μας που από την ίδρυσή του πιστεύει σε μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και πάντοτε με τις δράσεις του αποδεικνύει την αδυναμία που έχει για τις ευπαθείς ομάδες.

Αρέσει σε %d bloggers: