Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΝέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κωνσταντίνος Λεβαντής: “Και νέοι λογαριασμοί ύδρευσης με αυξημένες τιμές! Ο Δ. Λουκάς δεν έχει όρια!”

Τις τελευταίες ημέρες τυπώθηκαν και διανέμονται στους καταναλωτές οι λογαριασμοί ύδρευσης-αποχέτευσης της καλοκαιρινής περιόδου με τις ίδιες παράνομες αυξήσεις, μέχρι 345%, για τις περιοχές της Κερατέας και του Αγίου Κωνσταντίνου, που είχαν χρεωθεί και στους προηγούμενους. Αυτή τη φορά μάλιστα, οι συνολικές επιβαρύνσεις είναι πολύ μεγαλύτερες λόγω της μεγάλης κατανάλωσης των θερινών μηνών.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. και Δήμαρχος Δ. Λουκάς επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι δεν έχει όρια. Είναι ψεύτης και δεν σέβεται τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τους πολίτες. Μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο επικίνδυνος.

Θυμίζουμε,

– Το Δημοτικό Συμβούλιο με σειρά αποφάσεών του ακύρωσε τις αυξήσεις που επέβαλε η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. για το 2018 (δείτε προηγούμενη ανακοίνωσή μας: http://neaepochi.gr.

-Στις 16 Ιουλίου, στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δ. Λουκάς δεσμεύτηκε προσωπικά ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα φέρει νέα αιτιολογημένη πρόταση για την τιμολογιακή πολιτική  ύδρευσης-αποχέτευσης και ότι θα επιστραφούν στους νέους λογαριασμούς οι διαφορές που προέκυψαν.

Αφού άδειασε τα ταμεία, εισπράττει παράνομα περισσότερο από 1.000.000 ευρώ από τους πολίτες της Λαυρεωτικής για να καλύψει τις υποχρεώσεις που δημιούργησε και να δώσει και άλλες δουλειές στους δικούς του. Και όπως έκανε και στο παρελθόν, θα προσπαθήσει να μεταφέρει και αυτό το χρέος στην επόμενη δημοτική αρχή.

Οι παράνομες χρεώσεις πρέπει να επιστραφούν άμεσα στους καταναλωτές.

Δεσμευόμαστε, αν δεν το κάνει ο Δ. Λουκάς, αυτή να είναι η πρώτη απόφαση της επόμενης Δημοτικής Αρχής, όπως έγινε και το 1999 στην Κερατέα με την επιστροφή των τελών σύνδεσης της αποχέτευσης.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ