Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Παρασκευή

Φίλες και φίλοι στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή που κατέθεσα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας με την οποία δηλώνω ότι από σήμερα και μέχρι την λήξη της θητείας μου ως Δημοτικός Σύμβουλος θα είμαι Ανεξάρτητος.

Τους Πολιτικούς λόγους που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση τους γνωρίζει και εγγράφως με επιστολή που του παρέδωσα 08.10.2018 (την οποία θα αναρτήσω-δημοσιοποιήσω αν κρίνω σκόπιμο), ο Επικεφαλής μου Κώστας Λεβαντής στον οποίο εύχομαι οι αποφάσεις που θα πάρει από εδώ και εμπρός να διασφαλίζουν το συλλογικό καλό. 

Συνεχίζω να πιστεύω ότι όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να το διασφαλίσουμε (το Συλλογικό καλό), ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΜΙΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, κάτι που φυσικά πρώτος εγώ αυτό το έχω κάνει Σαφές προς όλους!!!!!!!

Το αναφέρω για να προλάβω “όποιους” κακοπροαίρετους για τις προθέσεις μου, αλλά και ως απάντηση σε “αυτούς” που βιάστηκαν ήδη να σχολιάσουν…..!!!!
Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να απαλλαγούμε από την πιο Αυταρχική και Απαξιωτική Διοίκηση που γνώρισε ο Τόπος μας, την Διοίκηση Λουκά!!!!

Μπορούμε να δώσουμε ΠΝΟΗ στα Δημοτικά Δρώμενα. Επιβάλλεται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάνω σε σταθερές και σαφείς ΑΡΧΕΣ και ΘΕΣΕΙΣ να πετύχουμε την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ σε Ήθος,Αξιοπρεπεια,Διαφάνεια,Θεσμούς, Βιώσιμη Ανάπτυξη ,Προοπτική κλπ !!!!

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας!!!
Το οφείλουμε στον Τόπο μας!!!

Αρέσει σε %d bloggers: