Έναρξη Εργαστηρίων Ζωγραφικής για παιδιά και Κεραμικής στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

Τα Εργαστήρια Ζωγραφικής για παιδιά και Κεραμικής για μικρούς και μεγάλους,  ξεκινούν και φέτος στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ». Το Εργαστήρι Ζωγραφικής μετά την περσινή επιτυχία συνεχίζεται για παιδιά από 8 ετών με καθοδηγητή τον Παντελή Ζωγράφο. Το Εργαστήρι Κεραμικής για μικρούς και μεγάλους συνεχίζεται για 6η χρονιά με εμψυχώτρια την Μάχη Δημοπούλου.

Εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά από 8 ετών

Το φετινό εργαστήρι προσπαθεί να βάλει τα παιδιά στο κλίμα της ζωγραφικής, ώστε να βγάλουν στα τελαράκια τους τις ζωγραφιές που έχουν μέσα τους, με εργαλεία τα χρώματα, τα τελάρα, τα πινέλα, τα μολύβια, τις  ξύστρες και τις γόμες, τα οποία φυσικά παρέχονται από το εργαστήρι. Το εργαστήρι ζωγραφικής υλοποιείται με τον δάσκαλο ζωγραφικής Παντελή Ζωγράφο.

Έναρξη:  Σάββατο 3 Νοεμβρίου, 13:00-15:00

 Εργαστήρι Κεραμικής «Έκφραση μέσα από τον πηλό» για μικρούς και μεγάλους

Το εργαστήρι Κεραμικής συνεχίζεται για μια ακόμα χρονιά με εμψυχώτρια την κεραμίστρια-ζωγράφο Μάχη Δημοπούλου. Με στόχο την προσωπική έκφραση μέσω του πηλού, οι συμμετέχοντες, που αποτελούν άτομα  όλων των ηλικιών, δημιουργούν, συνεργάζονται, επικοινωνούν και καλλιεργούν  το ταλέντο τους.

 Έναρξη:  Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 201817:00-19:00

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6984912459 και 6984614675. Απαραίτητη η κράτηση θέσης και στα δύο εργαστήρια.

bty

Αρέσει σε %d bloggers: