Κώστας Αθανασόπουλος: «Ραντεβού στο γήπεδο»!

Έναν καθοριστικό αγώνα έχει μπροστά του το Λαύριο Aegean Cargo (Σάββατο 27/10 στις 3:45 μ.μ.) απέναντι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Λαυρίου κ. Κώστας Αθανασόπουλος, ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για την αγαπημένη μας ομάδα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λαυρίου:

Για τα επιτεύγματα του Λαυρίου: «Αν μου λέγατε πριν 4 χρόνια ότι το Λαύριο θα πετύχαινε νίκες απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις του Ελληνικού Μπάσκετ όπως ο ΑΡΗΣ, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ότι θα τερμάτιζε στην 6η θέση της Basket League, ότι θα έπαιζε στην Ευρώπη και θα πετύχαινε μάλιστα νίκη σε ευρωπαϊκό θεσμό θα έλεγα «Όνειρο ζω…Μην με ξυπνάτε». Τα όνειρά μας, όμως, στο Λαύριο δεν έχουν ‘’ταβάνι’’.

Για τον κόσμο της ομάδας: οι φίλαθλοι του Λαυρίου αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα. Με την παρουσία, τη φωνή και το χειροκρότημά τους σπρώχνουν τους παίκτες προς τη νίκη. Τους ευχαριστώ από καρδιάς! Φέτος, έχουμε μια νέα ομάδα, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με ενισχυμένο τον Ελληνικό κορμό και βέβαια χρειάζεται υπομονή για να ‘’δέσει’’ και να απολαύσει ο κόσμος μας μεγάλες χαρές!

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έρχεται στο Λαύριο το Σάββατο με μία σημαντική νίκη στις «αποσκευές του» επί του ΑΡΗ και σίγουρα με ανεβασμένη ψυχολογία.
Απ΄ την άλλη πλευρά οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας μας έχουν μεγάλο πάθος και δίψα για την νίκη σε κάθε αγωνιστική. Πιστεύω ότι θα εκμεταλλευτούμε την έδρα μας βγάζοντας ενέργεια και πάθος στο παρκέ στα 40΄του αγώνα.

Στον αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ο καθένας μας έχει υποχρέωση να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας. Το σύνθημα που πρέπει να ακούγεται από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα είναι ένα: ΟΛΟΙ στο γήπεδο!
Ραντεβού λοιπόν στο κλειστό!»

Αρέσει σε %d bloggers: