Έναρξη σεμιναρίων Διακόσμησης και Κοπτικής – Ραπτικής στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

Συνεχίζεται για 8η χρονιά το σεμινάριο Κοπτικής-Ραπτικής για αρχάριες και προχωρημένες και για 3η χρονιά το σεμινάριο Διακόσμησης στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ». Η ύλη των σεμιναρίων έχει ανανεωθεί και διδάσκουν οι Μαρία Παγκράτη και Μάτα Σκούφου.


Σεμινάριο Διακόσμησης – Τάσεις 2019-20.

Ένα πρακτικό και πολύ περιεκτικό σεμινάριο για τις βασικές αρχές μιας τέχνης που ομορφαίνει την καθημερινότητα, ζωντανεύει την διάθεση και ενισχύει τον ψυχισμό μας. Θα μάθουμε να εξουσιάζουμε το χώρο μας, σύμφωνα με την προσωπικότητα και την κουλτούρα μας και με όριο τη γνώση και την εμπειρία. Θα χτίσουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη γέφυρα ανάμεσα στην προσωπική αισθητική και στο τελικό αποτέλεσμα με άξονα τις αρχές που διαμόρφωσαν το Interior Design παγκόσμια.
Εισηγήτρια η Μαρία Παγκράτη, Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων – Διακοσμήτρια.

Έναρξη: Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018,  19:15-21:15, διάρκεια: 12 ώρες


Σεμινάριο Κοπτικής – Ραπτικής.

Για 8η χρονιά συνεχίζονται ανανεωμένα τα μαθήματα κοπτικής – ραπτικής στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, με εισηγήτρια τη Μάτα Σκούφου. Στο τμήμα αρχαρίων θα διδαχθούν βασικές αρχές ραπτικής, επιδιορθώσεις, κοπή και ραφή φούστας με τεχνική burda. Στο τμήμα προχωρημένων μπορούν να ενταχθούν μόνο γυναίκες που έχουν παρακολουθήσει τον 1ο κύκλο μαθημάτων.

Έναρξη: Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, 17:00-20:00, διάρκεια: 3 μήνες

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6984912459 και 6984614675.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Αρέσει σε %d bloggers: