Κέντρο Υγείας Λαυρίου: Διαδικασία μελλοντικών προσλήψεων

Το Κέντρο Υγείας Λαυρίου στα πλαίσια της μεγαλύτερης δυνατής στελέχωσής του, τόσο σε επιστημονικό οσο και παραιατρικό προσωπικό προκυρήσσει, ανα τακτά χρονικά διαστήματα, προσλήψεις προσωπικού.

Για τον μεν ιατρικό προσωπικό έχει δημιουργηθεί μια λίστα επικουρικών ιατρών, ανά ειδικότητα, στην ιστοσελίδα της 1ης Υ,Π,Ε ( http://www.1dype.gov.gr/) όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος εγγράφεται και οπότε υπάρξει ανάγκες προσλαμβάνεται.

Για το λοιπό προσωπικό στην ίδια ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί μια λίστα με την ονομασία « λοιπό επικουρικό προσωπικό».

Σε αυτή την λίστα κατατάσσεται ο κάθε ενδιαφερόμενος, βάσει μορίων και προσλαμβάνεται όποτε προκύψουν ανάγκες.

Ενώ η λίστα του ιατρικού προσωπικού είναι μονίμως ανοικτή η λίστα του λοιπού επικουρικού προσωπικού ανοίγει και κλείνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σήμερα η λίστα είναι κλειστή και θα ανοίξει, κατά πάσα πιθανότητα, μετά τις 15 Νοεμβρίου.

Είναι μια διαδικασία ανοικτή και ο καθενας μπορεί να υποβάλλει τα δικαιολογητικά του και να παρακολουθήσει την κατάταξη του, αφού η μοριοδότηση ακολουθεί την διαδικασία ΑΣΕΠ .

Από πλευράς Κέντρου Υγείας Λαυρίου εχουν πρόσφατα ζητηθεί θέσεις λοιπού επικουρικού προσωπικού

1)    ΤΕ  βοηθού ακτινολόγου (1 θέση)

2)    ΤΕ βοηθού μικροβιολογικού εργαστηρίου (1θέση)

3)    ΤΕ νοσηλευτριών (1 θέση)

4)     ΔΕ προσωπικού καθαριότητας

5)     ΔΕ διοικητικού προσωπικού.

6)    ΔΕ προσωπικό ασφαλείας

Με δεδομένο ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κερατεας πιθανώς να προκύψουν, στο άμεσο μέλλον, και άλλες θέσεις. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από την δεξαμενή υποψηφιοτητων του λοιπού επικουρικού προσωπικού.

Η διαδικασία αυτή επιλέχθηκε ώστε όταν υπάρχουν ανάγκες να καλύπτονται άμεσα και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην κάλυψη αναγκών.

Είναι μια διαδικασία ανοικτή, ξεκάθαρη που όμως δεν είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό σήμερα κρίνεται αναγκαία αυτή η ανάρτηση.

Αρέσει σε %d bloggers: