Ολυμπιακός Λαυρίου: Ανακοίνωση – ενημέρωση

Με την παρούσα ανακοίνωση το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ενημερώνει με υπευθυνότητα τα μέλη του, τους γονείς των αθλητών που γυμνάζονται στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του συλλόγου και το φίλαθλο κοινό για ορισμένα θέματα σχετικά με τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.

Μετά την περσινή δύσκολη κατάσταση, φέτος έχουμε τα πρώτα καλά αποτελέσματα, αφού η μεγάλη ομάδα έχει στο ενεργητικό της εκτός από καλά αποτελέσματα , καλές εμφανίσεις με ωραίο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και σιγά σιγά με σοβαρότητα και υπομονή μπαίνουν γερές βάσεις για το μέλλον.
Αιμοδότης της πρώτης ομάδας είναι οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και πρέπει για το λόγο αυτό να διαφυλαχτούν ως κόρη οφθαλμού.
Είναι πολύ πρόσφατη η περιπέτεια της ομάδας μας ώστε να έχει ξεχαστεί το γεγονός ότι εξ αιτίας της έλλειψης υποδομών η πρώτη ομάδα κινδύνεψε να μείνει χωρίς αθλητές.

Όπως επίσης είναι γνωστό ότι χάρη σε λίγους νέους αθλητές μας έγινε κατορθωτό να συσπειρωθούν και πάλι αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και να υπάρχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ.
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.
Αν δεν λειτουργεί έτσι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει πρόβλημα. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε: «ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ».

Αυτή η αντίληψη κυριάρχησε στο σκεπτικό του ΔΣ στην τελευταία συνεδρίαση που επανεξετάστηκε το θέμα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, όπου πάρθηκε απόφαση να συνεχιστεί η λειτουργία των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με νέους υπεύθυνους και ενισχυμένη υποστήριξη από το ΔΣ αξιοποιώντας και άλλους φίλους και μέλη του συλλόγου.
Επίσης αποφασίστηκε να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα επίσημη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ γονέων , προπονητών και διοίκησης, για την καλύτερη λειτουργία και την αντιμετώπιση όσων δυσκολιών προκύπτουν. 

Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνει γνωστή η πρώτη τέτοιου είδους συνάντηση μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

Αρέσει σε %d bloggers: