Δημοτική Παράταξη “Ενότητα – Δημιουργία”: Όταν η υποκρισία περισσεύει…

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς παρευρέθηκε σε ημερίδα την οποία διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών με θέμα: “Ίδρυση και Λειτουργία Μονάδων Εσωτερικού Ελέγχου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις”.

Η συγκεκριμένη ημερίδα διοργανώθηκε με σκοπό να ενημερωθούν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης για το ρόλο, τα οφέλη και τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου. Ο έλεγχος στο δημόσιο τομέα αποτελεί κλειδί για μια καλή δημόσια διοίκηση.

Η ίδρυση και λειτουργία Μονάδων Εσωτερικού Ελέγχου θα συμβάλλει στη διασφάλιση των οικονομικών διαδικασιών και την προστασία των εκλεγμένων με αποτέλεσμα την καλύτερη λήψη αποφάσεων. Προς τη μεριά των πολιτών θα υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια και διαβεβαίωση για τη χρηστή οικονομική διαχείριση του.

Ο Δήμαρχος έχει ξεπεράσει κάθε όριο υποκρισίας αγαπητοί Συνδημότες.
Την προηγούμενη φορά διοργάνωσε με το Υπουργείο Εργασίας ημερίδα για την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων στο Δήμο και ο Δήμαρχος είναι αυτός που στερεί και ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ, για περισσότερο από ένα (1) χρόνο, στους εργαζόμενους ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΑ, ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ κ.λ.π., τα οποία δικαιούνται βάσει συλλογικής σύμβασης οι εργαζόμενοι και παρότι έχει πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο να τους δοθούν τα οφειλόμενα του 2017 εφάπαξ.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…….!!!!

Τώρα ξαναχτύπησε………
Πήγε σε ημερίδα για την “Ίδρυση και Λειτουργία Μονάδων Εσωτερικού Ελέγχου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις”.
Ο Δήμαρχος, ο οποίος αναθέτει διάφορα έργα “ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ”, ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ των Έργων από τις αρμόδιες επιτροπές, συμμετείχε σε ημερίδα η οποία είχε ως θέμα την Διασφάλιση των Οικονομικών διαδικασιών, την διασφάλιση των Εκλεγμένων και για τους Πολίτες την επίτευξη μεγαλύτερης Διαφάνειας και την χρηστή Οικονομική Διαχείριση του Δήμου.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ……..!!!!!
Επιτέλους η ΑΠΑΞΙΩΣΗ θεσμών και πολιτών πρέπει να πάρει ένα τέλος!!!!
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του κ. Λουκά μας προσβάλει όλους!!!!!

Πηγή

Αρέσει σε %d bloggers: