Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοτική Παράταξη “Ενότητα – Δημιουργία”: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου Λουκά προς τους εργαζόμενους του Δήμου

Σήμερα ο κ. Λουκάς επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι και στους Εργαζόμενους του Δήμου.

Δεν φτάνει που δεν τους δίνει τα χρήματα που το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ομόφωνα ψηφίσει από τον Δεκέμβριο του 2017 για το γάλα, τα ρούχα κ.λ.π.
Δεν φτάνει που δεν τους παρέχει τα απαραίτητα είδη υγιεινής και ασφάλειας όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι….
Δεν φτάνει που τους χρωστάει υπερωρίες…… Δύο μηνών!!!!
Δεν φτάνει που τους ενημέρωσε ότι οι υπερωρίες του Αυγούστου δεν θα πληρωθούν……. Με ευθύνη ποιού;
Σήμερα 16.11.2018 ξεπέρασε κάθε όριο !!

Απαγόρευσε στους εργαζόμενους του Δήμου να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα του Παλαιού Μηχανουργείου, την όποια είχαν ζητήσει για να συζητήσουν με τον Δικηγόρο που συνεργάζονται, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των διεκδικήσεων τους μέσω της Δικαστικής οδού για τα όσα τους οφείλει ο Δήμος, καθώς και το τι χρειάζεται για να διεκδικήσουν τα δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων, και Επιδόματα ,όπως κάνουν συνάδελφοι τους σε άλλους Δήμους!!
Τους πήρε τα κλειδιά πίσω και αναγκάστηκαν να συζητήσουν έξω από την κλειστή αίθουσα, αφού ούτε τον χώρο του Ξυλουργείου δεν τους έδωσε!!!!!
Τι να πει κανείς !!!!!

Η “ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” καταγγέλει αυτή την συμπεριφορά του Δημάρχου. 

Την θεωρεί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΑΝΑΛΓΗΤΗ προς τους ανθρώπους που καθημερινά πασχίζουν κάτω από αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες!!!
Φαίνεται ότι τους “εκδικείται” γιατί τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους!! Γιατί τόλμησαν να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούνται, αυτά που τους οφείλει!!!!

2 σκέψεις σχετικά με το “Δημοτική Παράταξη “Ενότητα – Δημιουργία”: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου Λουκά προς τους εργαζόμενους του Δήμου

  • Καμμενη γη και οικονομικο χαος θα αφησει πισω του.
    Κρατειστε την ημερομηνια που σας το λεω

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

%d