Ελληνίδα ζήτησε άσυλο για να αποκτήσει τα δικαιώματα των μεταναστών και ξεφτιλίζει την Κυβέρνηση

Έγινε και αυτό… Ελληνίδα ζήτησε άσυλο από το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να έχει ίδια δικαιώματα με τους μετανάστες!

Η εικονιζόμενη Μαρία Παστρουμά είναι μία από τις Ελληνίδες οι οποίες οδηγούνται από την κυβέρνηση στην πλήρη εξαθλίωση. Της έχουν στερήσει κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω μη αποδοχής από μέρους της του ΑΜΚΑ, ενώ δεν έχει δικαίωμα στην εργασία, ούτε στη συνταξιοδότηση!!!

Ταυτόχρονα, στους μετανάστες-πρόσφυγες παρέχονται τα… πλήρη δικαιώματα, ενώ κατά παράβαση του Συντάγματος θα τους χορηγήσουν την ελληνική ιθαγένεια (ιθαγένεια και όχι υπηκοότητα), μολονότι προκειμένου να την πάρουν πρέπει να μιλάνε ελληνικά και να μην είναι εγκληματίες.
Διαβάστε τη φοβερή επιστολή της ώστε να δείτε σε ποια απελπισία οδηγούν τον Έλληνα οι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Τους αναγκάζουν να ζητήσουν άσυλο στην ίδια τους την Πατρίδα, ζητώντας τα ίδια δικαιώματα με τους μετανάστες!!

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Είμαι Ελληνίδα ιθαγενής και είμαι η μόνη που πληροί τις προϋποθέσεις για να υποβάλλω αίτηση ασύλου, στην ίδια μου τη χώρα.
Έχουν καταστρατηγηθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα μου, έχουν καταπατηθεί η ανθρώπινη αξία και αξιοπρέπεια μου.
Δεν έχω δουλειά, δεν έχω ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Είμαι κυριολεκτικά στα χέρια του Θεού.
Μιλώ την ελληνική γλώσσα από τα γεννοφάσκια μου, συμμετάσχω ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας.
Έχω υποχρεώσεις κ. Υπουργέ ως Ελληνίδα, δεν έχω όμως δικαιώματα. Από το 2009 και εντεύθεν έχω σταματήσει να υπάρχω, γιατί αρνήθηκα τον ΑΜΚΑ.
Δεν υφίσταμαι ως πρόσωπο, ως εικόνα Θεού, δεν μου αναγνωρίζεται το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ως οφείλατε.
Καταπατείτε εσείς όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις τους νόμους και το ελληνικό Σύνταγμα. Την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την ενστερνίζεστε για τους πρόσφυγες – μετανάστες. Ξεχνάτε όμως ότι στην Ελλάδα οι Έλληνες έχουν προτεραιότητα.
Έχω δικαίωμα στην ασφάλεια, έχω δικαίωμα στην εργασία, στην συνταξιοδότηση, έχω το δικαίωμα του θρησκεύειν, έχω το δικαίωμα στη ζωή.
Κύριο μέλημα σας πρέπει να είναι η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων μου, της ισονομίας, της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Έφθασα στο σημείο να ζητάω άσυλο στην ίδια μου τη χώρα.

Παρακαλώ σεβαστείτε την θρησκευτική μου συνείδηση.
Επαναφέρατε τις διαχρονικές αξίες του τόπου μας.
Σεβαστείτε την Ευρωπαϊκή Σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Έχουμε υπογράψει ως κράτος μέλος της Ε.Ε. Αναντίρρητες και εφαρμοσμένες δεν είναι μόνο οι υπογραφές των μνημονίων, ούτε η συνθήκη του Δουβλίνου, κ. Υπουργέ είμαι αποφασισμένη όσο θέλει ο Θεός ο Άγιος να ζήσω, να ζήσω.
Δεν αυτοκτονώ, δεν μεταναστεύω, δεν υποχωρώ.
Θα παλεύω για τα δίκαια μου μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου.
Ελπίζω και εύχομαι τα χέρια σας να μην στάξουν αίμα Ορθόδοξο και Ελληνικό.

https://www.tilestwra.com

Αρέσει σε %d bloggers: