Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”

Η Παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, η οποία θα ζητήσει την στήριξή σας και θα διεκδικήσει την ψήφο σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, γνωστοποιεί τα εξής:

1. Με σεβασμό στις Αρχές και στις Θέσεις, τις οποίες πριν λίγες ημέρες σας κάναμε γνωστές με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη.

2. Με σεβασμό στην Νομιμότητα και την Διαφάνεια με την οποία πρέπει να λειτουργεί και ο Δήμος μας, μετά τα όσα ακούστηκαν (καταγγελίες, παράνομες αναθέσεις έργων με προφορική εντολή Δημάρχου κ.λ.π) στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής στις 13.11.2018 και τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην προηγούμενη ανάρτηση μας,

ΚΑΛΕΙ, όλους όσους, Δημότες και μη, έχουν εκτελέσει ή εκτελούν οποιοδήποτε Έργο, Εργασίες, Προμήθειες κ.λ.π.
ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Δ. ΛΟΥΚΑ ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ του, δηλαδή ΧΩΡΙΣ την ΤΗΡΗΣΗ της ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (Μελέτη, Διαγωνισμό κ.λ.π.), να καταθέσουν Αίτηση στο Δήμο Λαυρεωτικής, με την οποία να ΖΗΤΟΥΝ να συζητηθεί το θέμα τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να κατοχυρώσουν τα δικαιώματα τους και να σταματήσει ο εμπαιγμός τους και η “ομηρία” τους από τον Δήμαρχο !!!

Την πρότασή μας αυτή την διατυπώσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί, για να διαφυλάξουμε το συμφέρον τόσο του Δήμου, ως Νομικού Προσώπου, όσο και των Πολιτών !!!

Αρέσει σε %d bloggers: