Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥγεία-Κέντρα Υγείας

Κέντρο Υγείας Λαυρίου: Αποχώρηση ενδοκρινολόγου

Η Ενδοκρινολόγος  ηταν μια από τις πολύτιμες προσθήκες στην λειτουργία του Κέντρου Υγείας Λαυρίου. Είχε προσληφθεί σε οργανική θέση στο Κέντρο Υγείας Μαρκοποόυλου.

Μετά από προφορική συζήτηση με την γιατρό και σε συμφωνία με την 1η ΥΠΕ, ειχε συμφωνηθεί αρχικά να επισκεπτεται το Κέντρο Υγείας Λαυρίου  ανα 15μερο και κατόπιν επεκταθηκε η συμφωνία αυτή κάθε εβδομάδα.

Αυτό  εγινε προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται  οι πολίτες της Λαυρεωτικής και μετακινούνται στο Μαρκόπουλο.

 Μια πολύ καλή γιατρό και τα ραντεβού της ηταν περιζήτητα, αφου  τα ραντεβού μηνός εξαντλούντο μέσα σε μια μέρα.

Δυστυχώς,  για προσωπικούς λόγους,  η ανωτέρω γιατρός δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει να ερχεται  στο Λαύριο και εφεξεις  οποιος χρήζει την αρωγή ενδικρονολόγου θα πρεπει να κλείνει ραντεβού στο Κεντρο Υγείας Μαρκοπούλου οπου εργάζεται καθημερινά .

Αυτή η ασχημη εξέλιξη μας υποχρεώνει να αναζητήσουμε  αντικατάσταση της γιατρού σε μόνιμη βάση. Θα το προσπαθήσουμε εστω και εάν εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι είναι μια περιζήτητη ειδικότητα που δύσκολα βρίσκεται διαθεσιμότητα στην περιφέρεια.

Εάν δεν υπάρξει μια τέτοια λύση θα προσπαθήσουμε εκ νέου, σε συνεργασία με την 1η ΥΠΕ μολις ξεπεραστούν τα προβλήματα, να πετυχουμε και πάλι την συνεργασία μας.

Μεχρι τότε προσπαθούμε να εντάξουμε στο δυναμικό του Κέντρου Υγείας και άλλες ειδικότητες που είναι πολύ αναγκαίες (π.χ Ουρολόγο) για να πετύχουμε μια καλύτερη λειτουργία.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται..

 

%d