Έναρξη σεμιναρίου Οινογευσιγνωσίας για 6η χρονιά στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ
Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί στο σεμινάριο «Οινογευσιγνωσίας» που υλοποιεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Κερατέα Αττικής.
Το σεμινάριο Οινογευσιγνωσίας της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» που έχει γίνει πλέον θεσμός όχι μόνο στην Λαυρεωτική αλλά και την Ανατολική Αττική, θα υλοποιηθεί με θέμα: «Η σύγχρονη μορφή του Ελληνικού Αμπελώνα» και οργανώνεται σε συνεργασία με την Genius In Gastronomy του βραβευμένου Sommelier Γιώργου Λούκα.
Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19:30 και τα μαθήματα θα συνεχιστούν και τις τρεις επόμενες Παρασκευές (7/12 & 14/12 και 21/12). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας) και θα έχει διάρκεια 10 ώρες.
Εκτός από το βασικό θεωρητικό μέρος περιλαμβάνει και τις βασικές αρχές και μυστικά της Οινογευσιγνωσίας καθώς και την γευσιγνωσία 36 ελληνικών ποιοτικών οίνων.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6984912459 – 6984614675. Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένων θέσεων.
Το σεμινάριο υλοποιείται με την στήριξη των Οινοποιείων: Cavino Οινοποιητική, Μέγα Σπήλαιο, Οινοποιείο Τετράμυθος, Μικροοινοποιία Μυλωνάς, Κτήμα Βασιλείου, Κτήμα Νέμειον, Οινοποιείο Παπαγιαννάκος, Κτήμα Στροφιλιά, Κτήμα Αρβανιτίδη, Οινοποιείο Νικολού, Οινοποιείο Γκίκα, Οινοποιείο Πρίφτη, Οινοποιείο Αγγέλου, Οινοποιείο Λιέπουρη, Οινοποιείο Σίνη.
Στο σεμινάριο δοκιμάζονται επίσης οίνοι από τα οινοποιεία: Κτήμα Γαία, Κτήμα Κυρ Γιάννη, Κτήμα Αργυρού, Κτήμα Ζαφειράκη, Κτήμα Βουρβουκέλη, Κτήμα Τσέλεπος, Κτήμα Γκλίναβος, Κτήμα Χατζηγεωργίου, Κτήμα Αβαντίς, Αμπελώνες Θυμιόπουλου, Αμπελώνες Ζαχαριά, Οινοποιείο Δασκαλάκη, Οινοποιείο Gentilini.