Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Ενότητα – Δημιουργία”: Θέμα – Κατασκευή ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού του Δημοτικού Σταδίου Παναγιώτης Βογιατζής

Για το συγκεκριμένο έργο έχουμε γράψει και έχουμε ακούσει πολλά! Ο Εμπαιγμός και τα ψέμματα προς Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και προς τους Αθλητικούς παράγοντες κυρίως της ΑΠΕΛ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο!!!!

Ο Δήμαρχος έχει κάνει τα πάντα προκειμένου να εκτελεστεί το έργο έτσι όπως ο ίδιος “επιθυμεί”………..!!!!!
Η “ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”
1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ
Τον Δήμαρχο κ. Λουκά και την διοίκηση του ως ανίκανη αφού εδώ και τέσσερα (4) χρόνια αδυνατεί να ολοκληρώσει το έργο αυτό εγκλωβισμένη στα “θέλω” του και τις “περίεργες” ιδιοτροπίες του……. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στο σωματείο ΑΠΕΛ αλλά και εν γένει στην Αθλητική κοινότητα.
2. ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
Το έργο είχε εγκεκριμένη πίστωση από την Περιφέρεια Αττικής 537.000€ περίπου και με την έκπτωση του τελευταίου διαγωνισμού που έδωσε ο εργολάβος θα το εκτελούσε με 461.000€ περίπου.
Το έργο σήμερα δύο μήνες περίπου μετά την ανάθεση του παρουσιάζει την εικόνα που βλέπετε παρακάτω.
Γιατί; Υπήρξαν νέες “ανακαλύψεις”…..??? εκ των υστέρων, για εργασίες που δεν είχαν προβλεφθεί στην αρχική μελέτη. Είμαστε σίγουροι ότι το έργο με αυτές τις “ανακαλύψεις” θα ξεπεράσει την αρχική πίστωση της Περιφέρειας Αττικής και φυσικά δεν θα εκτελεσθεί μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο που αναφέρεται στην σύμβαση. Δεν έχει ευθύνη κανείς για όλα αυτά;

Ζητούμενο είναι επίσης ποιος θα πληρώσει τα παραπάνω χρήματα??
Την ανικανότητα τους τελικά θα την πληρώσουμε για άλλη μια φορά πολύ ακριβά…………….!!!!!

Μια σκέψη για το ““Ενότητα – Δημιουργία”: Θέμα – Κατασκευή ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού του Δημοτικού Σταδίου Παναγιώτης Βογιατζής

  • Σας ξαναλεω.
    Καμμενη γη και οικονομικο χαος θα αφησει πισω του!!!
    Οσοι θελετε στηριξτε τον,δικαιωμα σας δημοκρατικο ειναι, ΑΛΛΑΑΑΑ… οταν θα σας πεταει απ” εξω (οπως συνηθειζει αφου του κανετε την δουλεια του)μην φωναζετε!!!!!!!!!!
    Δειτε ποσα νεα παιδια τον εβγαλαν δημαρχο, πως τους αποκαλει σημερα αφου τον εγραψαν στα παλια τους παπουτσια μολις καταλαβαν (αλλοι νωρις, αλλοι αργοτερα)τι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ειναι!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.