Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περράκης: «Έξτρα κίνητρο το αήττητο του Περιστερίου»

Ο Μιχάλης Περράκης αναφέρθηκε στο ματς του Λαυρίου με το Περιστέρι. Το blog του φόργουορντ του Λαυρίου αναφέρει:

«Από το παιχνίδι με τον Κολοσσό κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα, δεν κάναμε καλή εμφάνιση, είχαμε αδικαιολόγητα πολύ άγχος και αυτό επηρέασε κατά πολύ τον τρόπο παιχνιδιού μας. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια με καλές και έμπειρες ομάδες και για να έχουμε τύχη πρέπει να παρουσιάσουμε πολύ διαφορετικό πρόσωπο.

Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι το Περιστέρι, μια πολύ δυνατή ομάδα με καλούς και έμπειρους παίχτες που ξέρουν την κατηγορία πολύ καλά. Επίσης, ο προπονητής τους είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες με τεράστια εμπειρία στο χώρο.

Το Περιστέρι φέτος είναι αήττητο, έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και αυτό για εμάς είναι έξτρα κίνητρο. Όπως έχουμε δει όλα τα παιχνίδια φέτος είναι αμφίρροπα και κρίνονται στον πόντο και σε όλα πρέπει να είσαι σοβαρός από την αρχή μέχρι το τέλος…πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με ομάδες όπως το Περιστέρι.

Ξέρουμε την δυσκολία του παιχνιδιού αλλά νομίζω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και παίξουμε με ενέργεια για 40’ αποφεύγοντας να δώσουμε εύκολους πόντους στον αντίπαλο τότε πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος»!

http://www.gazzetta.gr
%d