Δήμος Λαυρεωτικής: Πραγματοποιήθηκε η εκδρομή των Κ.Α.Π.Η. στην Κατερίνη

Με την εκδρομή των Κ.Α.Π.Η. (Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων) του Δήμου μας στην πόλη της Κατερίνης ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκδρομών για το τρέχον έτος.

Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. επισκέφθηκαν τα γραφικά ορεινά χωριά, τον Παλαιό Παντελεήμονα και το Λιτόχωρο και ενθουσιάστηκαν από την ομορφιά του τοπίου. Με κατάνυξη προσκύνησαν στο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου στους πρόποδες του χιονισμένου Ολύμπου.
Με την επίσκεψη των πόλεων της Κατερίνης και των Τρικάλων, οι οποίες συνδυάζουν τις ανέσεις της πόλης αλλά και τους ήπιους ρυθμούς της επαρχίας, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της εκδρομής.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις ανταλλάξαμε ευχές για Καλές Γιορτές και την ευχή να πραγματοποιηθούν τόσο όμορφες εκδρομές και την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και η Πρόεδρος του κα Δήμητρα Πάλλη διέθεσαν με γνώμονα την στήριξη των μελών των Κ.Α.Π.Η. μας διπλάσια ποσά για την ψυχαγωγία τους σε ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, μέσω του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» δείχνει έμπρακτα την αρωγή του στο Κοινωνικό Σύνολο και στηρίζει με κάθε τρόπο τις δομές των Κ.Α.Π.Η.

Αρέσει σε %d bloggers: