Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Αλέξης Πρεβενάς προκρίθηκε στα live cross battles του The Voice of Greece!

Έπειτα από τρία επεισόδια knockouts του The Voice, οι τέσσερις ομάδες συμπληρώθηκαν. Στα Knockouts οι παίκτες επέλεξαν ο καθένας από ένα διαφορετικό τραγούδι και κρίθηκαν σε τριάδες.

Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς επέλεξαν τους επτά καλύτερους από την ομάδα τους με τους οποίους θα συνεχίσουν και έκλεψαν και από έναν παίκτη.

Ένας από τους 8 παίκτες της Έλενας Παπαρίζου, που κατάφερε να μπει στο τελευταίο εμπόδιο των Knock Οuts και θα συνεχίσει να διασταυρώνει τα ξίφη του, στην τελική φάση του μεγαλύτερου μουσικού σόου, είναι ο Αλέξης Πρεβενάς.

Ο Αλέξης Πρεβενάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαύριο. Mε καταγωγή της μητέρας του από την Αράχωβα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Ο Αλέξης ερμηνεύοντας εκπληκτικά το τραγούδι του Θέμη Αδαμαντίδη «στην καρδιά» κέρδισε τις καρδιές της Ελενας Παπαριζου και του Σάκη Ρουβά.

Όμως ο ταλαντούχος τραγουδιστής δίαλεξε αρχικά να μπει στην ομάδα του Σάκη μεχρι να τον κλεψει η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Αλέξης δουλεύει τα τελευταία χρόνια σε διάφορα σχήματα επαγγελματικά με πολλούς επώνυμους τραγουδιστές.

Αν και φαίνεται ότι ξεκίνησε μικρός θεωρείται εντελώς φυσιολογικό εάν ξέρεις ότι και οι δυο γονείς του είναι καθηγητές μουσικής, όπως επίσης και ο ίδιος. . Σε ηλικία 6 ετών έπαιξε πιάνο μόνος του βγάζοντας κανονικές νότες. Το 2002 πήρε δίπλωμα ως καθηγητής πιάνου. Αν και δεν ασκεί το επάγγελμα γιατί τον έχει κερδίσει το τραγούδι.

Τα ακούσματα που έχει από παιδί είναι τα λαϊκά ποιοτικά τραγούδια, φωνές που του αρέσουν είναι η εξής: Ο Πασχάλης Τερζής, Θέμης Αδαμαντίδης, Σταμάτης Γονίδης, Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Μητροπάνος, Χαρούλα Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Νατάσσα Θεοδωρίδου.