Σάκης Γιαννακόπουλος: «Αυτό το Σάββατο πρέπει το γήπεδο μας να είναι κατάμεστο!»

Ο Assistant Coach του Λαυρίου Aegean Cargo Σάκης Γιαννακόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την απόφασή του να «κρεμάσει τα παπούτσια του» 

και να βρεθεί στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι το Σάββατο το γήπεδο πρέπει να είναι κατάμεστο για να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

? Για το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας και το προπονητικό ξεκίνημα:
«Ήταν μια απόφαση που ήρθε μετά από ώριμη σκέψη στο τελείωμα της περυσινής σεζόν και στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο αλλά ήταν ένα οριακό σημείο και η «πλάστιγγα έγειρε» προς το αγωνιστικό «τέλος» και συνάμα το προπονητικό ξεκίνημα. Το Λαύριο -όπως και το να σταθώ δίπλα στους coach Σερέλη και Παραλίκα- είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσω σε εμπειρίες απευθείας στα «βαθιά» της Α1!»

? Για τον προσεχή κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
«Το προσεχές παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία μας. Πρέπει να δείξουμε ότι μετά τον αγώνα με το Περιστέρι, που δείξαμε μια καλή εικόνα, ότι μπορούμε να την διατηρήσουμε και να την βελτιώσουμε. Προσπαθούμε καθημερινά σκληρά στην προπόνηση για να παρουσιαστούμε έτοιμοι απέναντι σε μια παρά πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και να πετύχουμε μια νίκη που θα μας επιτρέψει να ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.»

? Για τη δύναμη της εξέδρας:
«Θα ήθελα επίσης να σταθώ στον κόσμο της ομάδας μας. Θα ήθελα πλέον να συνειδητοποιήσουμε όλοι το επίπεδο που έχει φτάσει η ομάδα μας και να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Η ομάδα μας στηρίζεται στη συνοχή και στην βοήθεια του κόσμου του Λαυρίου και δεν έχει περιθώρια για «απουσίες»… Ήμαστε όλοι απαραίτητοι και κανένας μας δεν περισσεύει…πρέπει το γήπεδο μας να είναι κατάμεστο και να στείλουμε ένα μήνυμα στον μπασκετικό κόσμο πως ανήκουμε στην Α1 απ΄όλες τις απόψεις…

Σας περιμένουμε (και) σε αυτό το παιχνίδι για άλλη μια περήφανη νίκη!»

Αρέσει σε %d bloggers: