Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Ολυμπιακός Λαυρίου

Ολυμπιακός Λαυρίου – Νικητές Ανθούσας 0-2

Παίζοντας πιο ψυχωμένα, οι Νικητές έφυγαν από το Λαύριο με ένα σημαντικό τρίποντο πολύτιμο για το άθροισμά των βαθμών που έχουν ως σκοπό για να μαζέψουν.

Αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό με το ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφεραν να έχουν τρία τετ α τετ τα οποία όμως δεν καρποφόρησαν.

Σιγά σιγά το παιχνίδι ισορρόπησε μετά το πρώτο ξέσπασμα των Νικητών, με τον Ολυμπιακό όμως να μην βρίσκεται σε καλή μέρα και στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο δέχτηκε δύο γκολ. Στο 73΄ ο αμυντικός Σουλιώτης έπιασε τη μπάλα με τα χέρια με συνέπεια να κάνει πέναλτι και να αποβληθεί. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νικολόπουλος γράφοντας το 0-1. Στο 80΄ ο Πασατάκης έγραψε το τελικό 0-2 πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Βαβουράκη Σ και Σταμάτη

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Δεληγιάννης) Σκούρτης, Φλέσσας (46΄ Λάγιο), Ορόζι, Σουλιώτης, Κουτλόγλου, Θεοφανίδης (46΄ Παπαδοχατζάκης), Βασούλας, Μακροδημήτρης, Ανδριτσάκης (73΄ Μπαλοπήτας), Μεντής, Δαμάσκος
ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ (Τριανταφύλλου) Φύλανδρας, Λέκα, Νικολόπουλος, Παπανικολούπουλος (82΄ Κοκκινάκης), Μπαβέλας, Σωτηρόπουλος, Ντρενογιάννης (75΄ Πασατάκης), Τρίκαλης, Λεμονής, Φώσκολος, Φανερίδης (82΄ Κιρλάκης)

http://athlorama.blogspot.com