Σειρά κοινών δράσεων από ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και Γυμναστικό Σύλλογο Κερατέας

Η ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και ο Γυμναστικός Σύλλογος (Γ.Σ.) ΚΕΡΑΤΕΑΣ ανακοινώνουν σειρά κοινών δράσεων προκειμένου να γνωστοποιηθεί και να ενισχυθεί

το πρωτοποριακό έργο της Ανακουφιστικής Φροντίδας, που εδώ και 8 χρόνια η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» παρέχει, εντελώς δωρεάν, στις περιοχές των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Ειδικότερα, μετά από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ προβλέπεται:

-Η διανομή φυλλαδίων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» σε όλους αθλητικούς χώρους που χρησιμοποιεί ο Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ, προκειμένου να υπάρξει ευρεία ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το έργο και τις δράσεις της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», οι οποίες συνεχώς διευρύνονται. Μετά την 8ετή και πλέον λειτουργία της Κατ’ Οίκον υπηρεσίας και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης ξεκίνησε η λειτουργία του, πρώτου στην Ελλάδα, Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε ογκολογικούς ασθενείς και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) που διαμένουν εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

  • -Η οικονομική ενίσχυση της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» μέσω αθλητικών εκδηλώσεων που θα επιλεγούν από κοινού με τον Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ και περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του για την περίοδο 2018-2019. Οι εκδηλώσεις αυτές θα ανακοινώνονται έγκαιρα, ηλεκτρονικά.

 Η ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ για τη στήριξη και συνεργασία, με τη βεβαιότητα ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες προάγουν το έργο που επιτελεί η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» στην κοινωνία της Νοτιοανατολικής Αττικής.

http://www.galilee.gr


Αρέσει σε %d bloggers: