Ένωση Πολιτών Κερατέας: «Κερατέα» όπως «Νέα Αλικαρνασσός»;

Τη συγκρότηση ανεξάρτητου συνδυασμού ο οποίος θα διεκδικήσει την εκλογή του στο 11μελές Συμβούλιο Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019,

ανακοίνωσε η Επιτροπή Αγώνα για την επανασύσταση του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού.

Αμεσος στόχος της κίνησης είναι να μπορέσει μέσα από το Συμβούλιο να αναδείξει, να ιεραρχήσει και να προωθήσει για επίλυση τα προβλήματα που απασχολούν την κοινότητα.

Απώτερος στόχος της κίνησης θα είναι η διεκδίκηση «εκ των έσω» της επανασύστασης του Νέας Αλικαρνασσού ως αυτόνομου Δήμου, όπως ήταν πριν τον Καλλικράτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να επανέλθει η αυτοτέλεια του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού, όπως είχε πριν τον Καλλικράτη, καθώς θεωρούν ότι η «ενσωμάτωση» με τον Δήμο Ηρακλείου, δεν απέφερε οφέλη στην περιοχή και υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στους πολίτες.

Οτι βέβαια έχει συμβεί και συμβαίνει στην Κερατέα με το Δήμο Λαυρεωτικής.
Το ερώτημα είναι αν θα αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο και οι πολίτες της Κερατέας και αν θα δούμε στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ανεξάρτητο συνδυασμό, με τους ίδιους στόχους, για το Συμβούλιο Κοινότητας Κερατέας.

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Προς Δήμαρχο, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, πρώην, νύν και επίδοξους ή μελλοντικούς τοπικούς ηγέτες :
Διαβάστε με προσοχή την ανακοίνωσή μας για τα σκουπίδια της 22 Αυγούστου 2018. Για να σταματήσετε να αποκοιμίζετε τους πολίτες. Για να μη μας λέτε μετά ότι δεν ξέρατε ή ότι δεν είχατε καταλάβει τι συμβαίνει και από τι και από ποιους κινδυνεύουμε. Για να μη μας λέτε μετά ότι κανείς δεν σας φώναξε ότι υπάρχει κίνδυνος και ότι κανείς δεν σας πρότεινε τι πρέπει να γίνει.

Προς πολίτες :
Σας παρακαλούμε να διαβάσετε και σεις με προσοχή την ανακοίνωσή μας για τα σκουπίδια της 22 Αυγούστου 2018. Για να μην εφησυχάζετε, για να μην επιτρέψετε να σας κοροϊδεύουν. Για να μη λέτε μετά ότι δεν ξέρατε ή ότι δεν είχατε καταλάβει τι συμβαίνει και από τι και από ποιους κινδυνεύουμε.
Για να μη λέτε μετά ότι κανείς δεν σας προειδοποίησε ή ότι κανείς δεν πρότεινε τι πρέπει να κάνουμε.

Οσοι συμπαθείτε την κα Δούρου υπενθυμίστε της ότι έχει αφήσει ανεκπλήρωτη την ηθική υποχρέωσή της να προστατεύσει την Κερατέα και εξηγείστε της ότι με την αδράνειά της έχει αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα για την επιστροφή των αρπακτικών στην Κερατέα.
Οσοι υποδεχθείτε αύριο τον κο Πατούλη στην Κερατέα, εξηγείστε του ότι αδυνατείτε να τον υποστηρίξετε, διότι με όσα λέει κατά καιρούς εως και σήμερα ακόμη για τα σκουπίδια, βάζει ανοιχτά στο στόχαστρο την Κερατέα, κλείνει το μάτι στα συμφέροντα που ηττήθηκαν εξ αιτίας του αγώνα μας και που περιμένουν εδώ και χρόνια να επιστρέψουν και να πάρουν τη ρεβάνς και τους υπόσχεται μάλιστα διαδικασίες fast track.

Αρέσει σε %d bloggers: