Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα Δημοκρατία Λαυρεωτικής: Mε ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα Υγείας στην Κερατέα

Mε ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα Υγειας που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής και ο τομέας Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Κέντρο Υγείας και Αποκατάστασης Κων/νος Πρίφτης στην Κερατέα όπου διαπιστώθηκε η παντελής έλλειψη λειτουργίας και σχεδιασμού της συγκεκριμένης αναξιοποίητης Μονάδας.

Στη συνεχεία η επίσκεψη συνεχίστηκε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει καλή παροχή υπηρεσιών Υγείας ως προς τους ασθενείς αλλά με την γνωστή σε όλη τη χώρα ανύπαρκτη λειτουργία των οικογενειακών γιατρών .

Το ίδιο απόγευμα πραγματοποιήθηκε ημερίδα Υγείας στα ΚΑΠΗ Κερατέας. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και υπ. Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος με αφορμή την επίσκεψη του στην περιοχή μας δήλωσε ρητά και ξεκάθαρα πως αποκλείει κάθε περίπτωση δημιουργίας ΧΥΤΑ ή ΧΥΤY στην περιοχή της Κερατέας.

 Τη σκυτάλη πήρε ο Βουλευτής Επικράτειας και Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου ο οποίος δεσμεύτηκε για άμεση αξιοποίηση και λειτουργία του κέντρου «Κων/νος Πρίφτης» ως ζήτημα ύψιστης σπουδαιότητας για τη νέα διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης ανέφερε τον σχεδιασμό για την δημιουργία Νοσοκομείου στην καρδιά της Αν. Αττικής μέσα από συγχρηματοδοτήσεις ( ΣΔΙΤ) έτσι ώστε να υλοποιηθεί επιτέλους ένα από τα πιο εμβληματικά έργα για την Ανατολική Αττική.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο βουλευτής Αχαΐας και Αν. Τομεάρχης Υγείας, Ιάσωνας Φωτήλας ο οποίος περιέγραψε με απόλυτο ρεαλισμό τις απαράδεκτες πολιτικές και πρακτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!! Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισαν επιστήμονες Υγείας της περιοχής. Η φαρμακοποιός, Εύη Παπαθανασίου-Περράκη, ο Φυσικοθεραπευτής Αντώνης Κουλουβράκης και ο ιατρος- ειδικός παθολόγος Κων/νος Άμαντος. Η ΔΗΜΤΟ Λαυρεωτικής και ο Τομέας Υγείας της ΝΔ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία!!!

Αρέσει σε %d bloggers: