Έναρξη σεμιναρίου Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Η/Υ και την Ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ

H «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και η TCB – Tech Career Booster, αναγνωρίζοντας τη σημασία του προγραμματισμού Η/Υ, ως ένα επάγγελμα με πολύ μεγάλη ζήτηση και προοπτικές για το μέλλον, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Η/Υ και Ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 19:30-21:30, στο χώρο της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» Κερατέας (Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 55). Η διάρκεια είναι 32 ώρες σε 16 μαθήματα και μπορούν να συμμετέχουν άτομα ηλικίας 16 έως 45 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 6984614675 και 6984912459. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

* Παρέχονται σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στο σεμινάριο θα γίνει εισαγωγή στο προγραμματισμό Η/Υ με εργαλεία όπως HTML, CSS, JavaScript, Ruby και Ruby on Rails. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τι σημαίνει προγραμματισμός και θα τεθούν οι βάσεις για όποιον θέλει να κάνει καριέρα στο συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο.

Εισηγητής: Πάνος Ματσινόπουλος, CEO, Tech Career Booster Mentor, Senior Software Engineer and Consultant, MSc, BSc.

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν από την TCB – Tech Career Booster (https://www.techcareerbooster.com) στη Χρυσή Τομή.

Κόστος για τους συμμετέχοντες: 10€/ μήνα.

Απαιτήσεις :

–              Πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

–              Καλή γνώση Αγγλικών. Το υλικό θα είναι στα Αγγλικά.

–              Προσωπικό laptop με αρκετό ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο (τουλάχιστον 20GB) και αρκετή μνήμη RAM (τουλάχιστον 4GB).

Θα πρέπει να σταλούν αιτήσεις στο email: info@techcareerbooster.com με ένα μικρό cover letter (συνοδευτική επιστολή) για τους λόγους για τους οποίους κάποιος θέλει να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο σεμινάριο. Θα γίνει επιλογή 8 ατόμων.

Αρέσει σε %d bloggers: