Στην Καμάριζα η πρώτη συνεστίαση των στελεχών της “Δημοτικής Πρωτοπορίας”

Το Σάββατο 15/12/2018, διεξήχθη στη Καμάριζα η πρώτη συνεστίαση στελεχών της Δημοτικής Πρωτοπορίας. Πρώτος τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Λαυρεωτικής – κος Σταύρος Κρητικός.

Ο κος Κρητικός, δήλωσε συγκινημένος που το όραμά του για τον Δήμο μας, έχει βρει άξιους συμπαραστάτεςσε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Στη συνέχεια, ανέφερε μια σειρά από τοπικά προβλήματα και δυσλειτουργίες και πώς αυτά θα πρέπει να τα αντιμετωπίζει μια δημοτική αρχή. Μια νέα δημοτική αρχή η οποία θα έχει ως βασικό πυλώνα λειτουργίας της, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και μόνον αυτό. Κλείνοντας, ο κος Κρητικός δήλωσε ότι η Δημοτική Πρωτοπορία συνεχίζει όπως ακριβώς ξεκίνησε. Με σταθερά βήματα, μεθοδικές κινήσεις, σεβασμό στον πολίτη, ταπεινό λόγο, δίχως προκλητικές συμπεριφορές και λεονταρισμούς, με όραμα και σχέδιο για το μέλλον του Δήμου μας. Για μια Λαυρεωτική κόσμημα, που θα αξίζει να ζεις και να επισκέπτεσαι.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν όλοι οι παρόντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι με την σειρά τους παρουσίασαν τους προβληματισμούς τους για τον Δήμο Λαυρεωτικής του σήμερα και τις σκέψεις τους για το αύριο. Κοινός παρονομαστής όλων των στελεχών, ήταν η εμφανώς ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς και αγάπης στο τόπο που γεννήθηκαν, στον τόπο που μένουν, στον τόπο που δραστηριοποιούνται κοινωνικά και επαγγελματικά.

Τον κύκλο των ομιλιτών, έκλεισε ο τ.Δήμαρχος Λαυρίου κος Σταύρος Παπασταυρόπουλος, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος για το εξαιρετικό επίπεδο των στελεχών της Παράταξης αλλά και για το δέσιμο που αποπνέει η ομάδα αυτή, υπό την ηγεσία του Σταύρου Κρητικού. Τέλος, ο κος Παπασταυρόπουλος δεσμεύτηκε για την στήριξή του προς τη Δημοτική Πρωτοπορία, όχι μόνο συμβουλευτικά αλλά και έμπρακτα, έτσι ώστε όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα στο τόπο που αγαπάμε.

Τα στελέχη της Δημοτικής Πρωτοπορίας και ο Σταύρος Κρητικός ιδιαιτέρως, σας περιμένουμε δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να χτίστουμε το αύριο της πόλης που μας αξίζει.

Αρέσει σε %d bloggers: