Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Νέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Νέα Εποχή”: Έργα και ημέρες της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. Κεφάλαιο 2ο

Με τη χθεσινή ανακοίνωσή του ο Δ. Λουκάς, ως Δημοτική Αρχή και με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, προσπαθεί να απαντήσει στην δημοσιοποίηση από την Παράταξή μας του βίντεο από τη Δεξαμενή του Αγίου Αθανασίου στην Κερατέα αποσιωπώντας την πραγματικότητα και μιλώντας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και τα ανύπαρκτα έργα του.

Του θυμίζουμε, ότι η ποιότητα του νερού και η συνεχής παροχή σε όλες τις γειτονιές και τους οικισμούς της Κερατέας διασφαλίστηκε με το έργο «Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης στην Κερατέα», προϋπολογισμού 2.521.500 ευρώ, που ξεκίνησε το 2012 και ολοκληρώθηκε το 2014 (περίοδος Λεβαντή).

Τα προβλήματα δημιουργούνται από την έλλειψη συντήρησης τα τελευταία χρόνια, όπως το γεγονός ότι οι δύο δεξαμενές στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου δεν έχουν καθαριστεί από το 2013!!!

Για τη σοβαρότητα της κατάστασης που αποτυπώνεται στο βίντεο, ξεχνάει ότι αρκετοί περίοικοι την είχαν καταγγείλει στο Δήμο και τη Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. και εμείς την είχαμε αναφέρει από το καλοκαίρι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Δημοτική Αρχή αγνόησε τις καταγγελίες και ασχολήθηκε με το πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες μετά την ανακοίνωση της «Νέας Εποχής». Απαντάει μόνο για το σκουριασμένο καπάκι αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα, όπως τα χαλασμένα λουκέτα που μπορεί να τα ανοίξει οποιοσδήποτε, καθώς και τη νέα διαρροή που ανακαλύφθηκε στον αγωγό που συνδέει τις δύο δεξαμενές!!

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ξαναδεί το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/7Fpb6Tm6-KY καθώς και να ξαναδιαβάσει την προηγούμενη ανακοίνωσή μας στην ιστοσελίδα μας http://neaepochi.gr και στο facebook https://m.facebook.com για να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον και να μην εκτίθεται με τις απαντήσεις της.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ