Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικόλαο

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Χορωδίες του Λαυρίου. Συγκεκριμένα, σήμερα Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος προεξήρχε του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαυρίου.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε ευχές επί των εορταστικών ημερών στο Επισκοπείο Λαυρίου με πολίτες της Λαυρεωτικής, με τη Δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων, Πελοποννησίων, τις Χορωδίες ΚΑΠΗ και τη Νεανική – Παιδική Χορωδία του Δήμου Λαυρεωτικής υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Ευτύχη Ζάρμπ, οι οποίοι έψαλλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Σεβασμιώτατο.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην πόλη του Λαυρίου και τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλή, ευλογημένη και ειρηνική χρονιά με υγεία και δύναμη στον αγώνα όλων!!

Εκ της γραμματείας του Επισκοπείου Λαυρίου

Αρέσει σε %d bloggers: